Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Craiova

Str. C. D. Fortunescu, nr. 20, Craiova (între Cafe-Teatru Play și Club Korona)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Craiova din Strada Fortunescu, nr. 20 este specializat in terapii cu lumina intens pulsata (IPL), oferind servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, preturile aplicate sunt mai mari si nu se trateaza pielea bronzata si fototipul IV, in timp ce epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. In plus, la centrul Nomasvello Craiova epilarea definitiva are un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Salonul pune la dispozitia clientilor si tratamente faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de terapii corporale si faciale cu LED( anticelulitice, de fermitate si de hidratare). In plus, prin tehnologia LED specialistii Nomasvello Craiova efectueaza tratamente de albire dentara BIO.  Totodata, clientii pot opta pentru tratamente intensive de 21 zile pentru orice tip de ten,  bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Toate persoanele care vin la centru beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp. Totodata, clientii Nomasvello Craiova au 50% reducere la terapiile cu Proskin si LED, de care se pot bucura la pretul de doar 70 lei.

Contacteaza-ne telefonic: 0720.309.310/ 0747.411.760 si pe e-mail: fortunescu@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!