Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Craiova

Str. C. D. Fortunescu, nr. 20, Craiova (între Cafe-Teatru Play și Club Korona)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Craiova din Strada Fortunescu, nr. 20 este specializat in terapii cu lumina intens pulsata (IPL), oferind servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, preturile aplicate sunt mai mari si nu se trateaza pielea bronzata si fototipul IV, in timp ce epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. In plus, la centrul Nomasvello Craiova epilarea definitiva are un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Salonul pune la dispozitia clientilor si tratamente faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de terapii corporale si faciale cu LED( anticelulitice, de fermitate si de hidratare). In plus, prin tehnologia LED specialistii Nomasvello Craiova efectueaza tratamente de albire dentara BIO.  Totodata, clientii pot opta pentru tratamente intensive de 21 zile pentru orice tip de ten,  bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Toate persoanele care vin la centru beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp. Totodata, clientii Nomasvello Craiova au 50% reducere la terapiile cu Proskin si LED, pretul unei sedinte fiind de doar 68 lei, in loc de 135 lei.

Contacteaza-ne telefonic: 0720.309.310/ 0747.411.760 si pe e-mail: fortunescu@nomasvello.ro

Imagini Salon