Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Craiova, Calea Bucuresti

Nomasvello Craiova, Calea Bucuresti, Bl A4

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera craiovenilor serviciile de infrumusetare premium de la No+Vello, brandul Nr.1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL. Astfel, centrul s-a alaturat celor peste 1200 saloane deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera clientilor tratamente de Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, terapii faciale de curatare in profunzime cu tehnologia Proskin, precum si tratamente faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Mai mult,  specialistii  efectueaza terapii faciale cu tehnologia LED, tratamente corporale anticelulitice si de fermitate cu LED, precum si albire dentara BIO.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia ProSkin are o actiune blanda, prin ultrasunete si energie galvanica si elimina rapid si fara durere punctele negre si impuritatile. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania permit efectuarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta.  Terapiile cu LED sunt optime pentru orice tip de piele si total nedureroase. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologiile IPL, Proskin si LED, fiind acreditat international.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase, de numai 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Craiova Calea Bucuresti au parte de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la toate terapiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei sedinte de Proskin sau LED pentru clientii fideli este de doar 70 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona si pentru acasa sau pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0765 803 000, respectiv pe e-mail: caleabucuresti @nomasvello.ro

Imagini salon:

 

Join our Team!