Obtine Indicatii:

Tratamente Disponibile

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Focsani

Str. Mihail Kogalniceanu, nr 3 (cladirea Tiriac Asigurari)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Focsani ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente inovatoare de infrumusetare. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Focsani pun la dispozitia celor interesati urmatoarele tratamente: Epilare Definitiva Customizata, prin conceptul unic FUSION– Laser Dioda+IPL, Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si  terapii faciale intensive de 21 zile.

 Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu Laser si IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.  

Clientii Nomasvello Focsani beneficiaza lunar de oferte speciale si preturi reduse cu 50% la toate tratamentele Proskin. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 58% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Focsani se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0731 888 168, respectiv pe e-mail:  focsani@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990