FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Mazepa Galati

Strada Brăilei, nr. 25, Bl. P2, Ap. 4, Galați

Nomasvello Mazepa Galati din Strada Brailei, nr 25 face parte din cea mai mare retea internationala de infrumusetare, fiind un salon specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL).

Serviciile oferite sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul 4, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Salon Epilare Definitiva si infrumusetare – Nomasvello Mazepa Galati

Centrul Nomasvello Mazepa Galati ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala,  precum tratamentul facial de curatare in profunzime a tenului cu tehnologia Proskin, respectiv proceduri facialo-corporale cu LED+Esthetic (tratamente faciale pentru orice ten, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate).

Tratamente Faciale in Galati

Toti clientii Nomasvello care au efectuat o sedinta de IPL beneficiaza de preturi speciale la terapiile cu LED si ProSkin. Astfel, pretul unei sedinte va fi de 68 ron, redus cu 50% fata de pretul de lista. Mai mult, albirea dentara BIO va costa pentru clientii fideli doar 405 lei, in loc de 810 lei.

Cauti un Tratament Facial in Galati? Viziteaza-ne si vei ave parte de 0  ingrijire completa pentru toate tipurile de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile pe baza produselor profesionale No+Vello.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de Testarea Epilarii Definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0735 836 817, respectiv pe e-mail: mazepa@nomasvello.ro

 

 Vezi aici lista completa de preturi

 

Imagini Salon Mazepa Galati

Contact

Program de lucru

  • Luni – Vineri: 09:00 - 21:00
  • Sâmbătă: 09:00 - 18:00
  • Duminica: Închis

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Join our Team!