Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Galati

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Tratamente Faciale cu IPL este prezent in Galati din 2011 si pune la dispozitia galatenilor servicii de infrumusetare premium, la preturi avantajoase, cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Incearca tratamentele inovatoare din Nomasvello Mazepa din Galati! Salonul ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti instruiti periodic: Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Curatare Faciala in profunzime ProSkin, Tratamente Corporale si Faciale cu LED+Esthetic, Albire Dentara BIO, precum si Tratamente Faciale Intensive pentru toate tipurile de ten cu produsele profesionale inovatoare No+Vello!

Clientii beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte, gratie cardului de fidelitate Nomasvello, primit la prima tranzactie financiara efectuata. Mai mult, ei beneficiaza de o sedinta gratuita de epilare definitiva (axila, inghinal sau fata) pentru fiecare 3 prieteni adusi la centru. Totodata, clientii care au efectuat cel putin o sedinta de IPL au 50% reducere la terapiile cu LED si ProSkin, pretul unei sedinte fiind de doar 70 ron.

Serviciile oferite sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul 4, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Salon Epilare Definitiva si infrumusetare – Nomasvello Mazepa Galati

Centrul Nomasvello Mazepa Galati ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala,  precum tratamentul facial de curatare in profunzime a tenului cu tehnologia Proskin, respectiv proceduri facialo-corporale cu LED+Esthetic (tratamente faciale pentru orice ten, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate).

Tratamente Faciale in Galati

Toti clientii Nomasvello care au efectuat o sedinta de IPL beneficiaza de preturi speciale la terapiile cu LED si ProSkin. Astfel, pretul unei sedinte va fi de 70 ron, redus cu 50% fata de pretul de lista. Mai mult, albirea dentara BIO va costa pentru clientii fideli doar 420 lei, in loc de 840 lei.

Cauti un Tratament Facial in Galati? Viziteaza-ne si vei ave parte de 0  ingrijire completa pentru toate tipurile de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile pe baza produselor profesionale No+Vello.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de Testarea Epilarii Definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0735 836 817, respectiv pe e-mail: mazepa@nomasvello.ro

 

 Vezi aici lista completa de preturi

 

Imagini Salon Mazepa Galati

Contact

Program de lucru

  • Luni – Vineri: 09:00 - 21:00
  • Sâmbătă: 09:00 - 18:00
  • Duminica: Închis

Au incredere in Nomasvello


+ zeci de alte vedete, sportivi si bloggeri
Afla despre experienta lor Nomasvello

Join our Team!