Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Mures

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Mures ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Mures ofera tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, terapii faciale intensive de 21 zile si tratamente faciale si corporale inovatoare cu LED+Esthetic.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele LED+Esthetic sunt nedureroase, rapide si eficiente inca de la prima sedinta.

Toate serviciile No+Vello sunt non-invazive si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Mures beneficiaza lunar de oferte speciale si de un pret redus cu 50% la toate tratamentele Proskin, daca sunt clienti existenti ai retelei Nomasvello. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 58% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Mures se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: (0770) 414 561, respectiv pe e-mail:  murescentru@nomasvello.ro

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990