Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Ploiesti

Str. Calomfirescu, Nr. 2, Etaj 1, Ploiești, Județul Prahova (în incinta Afi Palace Ploiești)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello din Ploiesti este situat in incinta AFI Palace, punand la dispozitia clientilor parcare gratuita si un program de lucru prelungit.

Tratamente Faciale in Ploiesti

Centrul utilizeaza tehnologia inovatoare cu lumina intens pulsata (IPL) pentru tratamentul de epilare definitiva, respectiv tratamentul facial de rejuvenare, antirid, anti-pete si anti-acnee.  Salonul face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume pe acest segment de piata. Serviciile oferite au rezultate de la prima sedinta, la un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Ploiesti ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de tratamente faciale intensive, care au la baza produsele profesionale No+Vello. Daca ai efectuat deja o sedinta de IPL, epilare definitiva sau rejuvenare faciala, pretul platit  pentru o terapie ProSkin va fi  redus cu 50% .

Esti in cautarea unui tratament facial in Ploiesti? Atunci viziteaza-ne si vei avea rezultate vizibile de la prima sedinta!

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

La Nomasvello Ploiesti primesti servicii premium de ingrijire personala la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0787 599 998, respectiv pe e-mail: ploiesti@nomasvello.ro

Imagini Salon AFI Palace Ploiești

Contact

Program de lucru

  • Luni – Joi: 10:00 - 22:00
  • Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 23:00
  • Duminică: 10:00 - 22:00
Join our Team!