De astazi suntem mai aproape de tine printr-un NOU CENTRU: Nomasvello CRAIOVA Calea Bucuresti!
Profita in oricare salon Nomasvello de oferta lunii APRILIE: Terapii Faciale Personalizate, cu 64% discount! Pentru doar 99 Lei primesti Diagnoza Faciala Woodlamp si 2 Tratamente Faciale, la alegere intre Proskin, LED Facial sau Rejuvenare cu IPL.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Ploiesti

Str. Calomfirescu, Nr. 2, Etaj 1, Ploiești, Județul Prahova (în incinta Afi Palace Ploiești)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello din Ploiesti este situat in incinta AFI Palace, punand la dispozitia clientilor parcare gratuita si un program de lucru prelungit.

Centrul utilizeaza tehnologia inovatoare cu lumina intens pulsata (IPL) pentru tratamente de epilare definitiva, respectiv tratamente faciale de rejuvenare, antirid, anti-pete si anti-acnee.  Salonul face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume pe acest segment de piata. Serviciile oferite au rezultate de la prima sedinta, la un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Ploiesti ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de tratamente faciale intensive, care au la baza produsele profesionale No+Vello. Daca ai efectuat deja o sedinta de IPL, epilare definitiva sau rejuvenare faciala, pretul platit de tine pentru o terapie ProSkin va fi de doar 68 ron, pret redus cu 50% .

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru. La Nomasvello Ploiesti primesti servicii premium de ingrijire personala la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0787 599 998, respectiv pe e-mail: ploiesti@nomasvello.ro

Imagini Salon

Contact

Program de lucru

  • Luni – Joi: 10:00 - 22:00
  • Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 23:00
  • Duminică: 10:00 - 22:00