Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Sibiu Calea Dumbrăvii

Salonul de infrumusetare Nomasvello Sibiu Calea Dumbrăvii ofera clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in proceduri cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Sibienii pot incepe tratamentele de Epilare Definitiva customizata FUSION, cu tehnologiile Laser si IPL. Mai mult, se pot bucura de Rejuvenare Faciala cu IPL,  de o curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin sau de tratamente corporale si faciale cu LED. Mai mult, clientii au la dispozitie si terapiile faciale Intensive de 21 zile pentru orice tip de ten, in baza produselor profesionale No+Vello.

Prin procedura de epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin tratamentul de rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva are rezultate inclusiv pe piele bronzata, gratie protocolului de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Tratamentele corporale si faciale cu LED sunt ideale pentru orice tip de piele, au efect rapid si sunt total nedureroase.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii de calitate

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si  au   preturi  avantajoase.

Clientii Nomasvello Sibiu Calea Dumbrăvii beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de infrumusetare la centru. Asadar, pretul unei terapii Proskin sau LED pentru clientii fideli este de doar 85 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Te asteptam sa incerci tratamentele premium de infrumusetare din centrul Nomasvello Sibiu Calea Dumbrăvii!

Contacteaza-ne:

Adresa: Str. Calea Dumbravii, nr 35, Sibiu (vizavi de Tribunalul si Judecatoria Sibiu)

Telefon: 0746 066 550

E-mail:  sibiu@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni –Vineri: 09:00-21:00

Sambata: 8:00-16:00

Duminica: Inchis

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Sibiu Calea Dumbrăvii!

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

0759099990