Intre 1-30 aprilie iti oferim 25% discount la al doilea produs achizitionat!
Am deschis Nomasvello SIBIU - viziteaza-ne pe Str. Calea Dumbravii, nr. 35

×

Salon de infrumusetare in Timisoara: Epilare Definitiva si Tratamente Faciale

Bega Shopping Center, etaj 2, Strada Carol Telbisz, nr. 3

Centrul Nomasvello din incinta Bega Shopping Center Timisoara ofera clientilor tratamente de epilare definitiva si de rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL), tratamente faciale cu tehnologia Proskin, alaturi de terapii inovatoare cu LED+Esthetic: proceduri corporale anticelulitice si de fermitate a pielii, terapii faciale si albire dentara BIO.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello SUN&Safe. Procedura este efectuata de Specialisti in domeniu, la un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Tratamentul facial Proskin implica o curatare in profunzime a tenului, pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice si este eficient impotriva acneei si a punctelor negre.

Cu tehnologia LED se efectueaza tratamente corporale anticelulitice si de fermitate, tratamente faciale si albirea dintilor in varianta BIO.

Clientii Nomasvello Bega beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la serviciile cu tehnologiile Proskin si LED. Astfel, clientii No+Vello vor plati doar 68 lei in loc de 135 lei pe sedinta la terapiile faciale si corporale cu Proskin si LED. In cazul lor, albirea dentara BIO va avea pretul de 405 lei, in loc de 810 lei.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de o consultanta personalizata si de testarea epilarii definitive la simpla vizita la centru.

Vino la Nomasvello Bega pentru servicii premium de ingrijire personala la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon: 0745 624 624, respectiv pe e-mail: bega@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!