Politica Expedieri si Returnari

TRANSPORT:

Comenzile de produse de peste 200 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

Pentru comenzi mai mici de 200 lei se va achita si costul transportului de catre solicitant, in functie de orasul de livrare. Livrarile produselor comandate se realizeaza cu ajutorul transportatorului-partener, Fan Courier.

LIVRARE:

Coletele sunt livrate în termen de 2-4 zile lucratoare de la expedierea sa din depozitele Nomasvello Romania. Termenul de livrare a produselor poate fi mai mare, in cazul in care produsele solicitate nu sunt pe stoc, situatie in care solicitantul va fi informat telefonic despre statusul comenzii sale.

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate ori despachetate, se va refuza pachetul si se vor face fotografii doveditoare, care sa ateste starea degradata a coletelor.

VALABILITATE:

In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au o pictograma lipita pe ambalaj (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar).

Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu, numarul 12 M semnifica faptul ca acel produs este valabil 12 luni de la data deschiderii sale.

RETUR:

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legii in vigoare.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru declansarea procedurii de retur, se va trimite un e-mail pe office@nomasvello.ro, impreuna cu o scrisoare de intentie cu motivul returnarii si cu o copie dupa factura atasata produselor, pentru identificarea rapida a comenzii.

La returnare cumparatorul va sigila si va impacheta produsul comandat intr-o cutie de carton, astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul transportului.Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta.

Rambursarea fondurilor se face in 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Va multumim ca ati ales produsele profesionale Nomasvello si spor la cumparaturi!