Toata luna Ianuarie ITI DUBLAM LEII de pe Cardul de Fidelitate, pentru mai multe tratamente GRATUITE!
Am deschis Nomasvello Cluj Sigma. Viziteaza-ne!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Iulius Mall Suceava

IULIUS MALL SUCEAVA, PARTER, CALEA UNIRII, NR 22 (VIZAVI DE FLANCO)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Suceava face parte din reteaua Numarul 1 in Lume in Terapii Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata). Brandul Nomasvello (No+Vello) numara peste 1000 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Suceava ofera clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin procedura de definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Terapia faciala ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre rapid si fara durere. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Suceava este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Suceava beneficiaza de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin, adica doar 68 ron, in loc de pretul standard de 135 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Centrul ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0773 878 288, respectiv pe e-mail: suceava@nomasvello.ro

Imagini Salon Nomasvello Suceava:

 

 

Join our Team!