Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Epilare Definitiva in Oradea – Salon de infrumusetare

Strada Nufarului, nr. 30, in incinta Lotus Center, vizavi de KFC, Oradea

 

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Oradea se gaseste in incinta Lotus Center din Strada Nufarului, numarul 30 (vizavi de KFC).

Centrul face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel international si ofera servicii specializate de epilare definitiva si tratamente faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Tratamentele de epilare definitiva sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si actioneaza chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Mai mult, salonul pune la dispozitia clientilor si tratamentul facial ProSkin de curatare in profunzime a tenului, cu ajutorul ultrasunetelor si a energiei galvanice. Aceasta procedura faciala este indicata pentru eliminarea punctelor negre, a urmelor de acnee si a excesului de sebum specific tenului gras. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, gratie actiunii intensive a produselor profesionale No+Vello.

In plus, centrul ofera si tratamente corporale anticelulitice si de fermitate, terapii faciale si albire dentara BIO cu tehnologia LED+Esthetic.

Clientii Nomasvello care efectueaza o sedinta de IPL beneficiaza de preturi cu 50% mai mici la tratamentele Proskin si LED.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0799 381 381, respectiv pe e-mail: oradea@nomasvello.ro

Imagini Salon Oradea

Join our Team!