Intre 1-30 aprilie iti oferim 25% discount la al doilea produs achizitionat!
Am deschis Nomasvello SIBIU - viziteaza-ne pe Str. Calea Dumbravii, nr. 35

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Sibiu

Str. Calea Dumbravii, nr. 35, Sibiu

Salonul de infrumusetare Nomasvello Sibiu ofera clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in proceduri cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Sibienii pot incepe tratamentele de Epilare Definitiva si de Rejuvenare Faciala cu IPL sau se pot bucura de o curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin. Mai mult, clientilor li se ofera si terapiile faciale Intensive de 21 zile pentru orice tip de ten, in baza produselor profesionale No+Vello.

Prin procedura de epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin tratamentul de rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL are rezultate inclusiv pe piele bronzata, gratie protocolului de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, cum ar fi epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii de calitate

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase, de numai 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Sibiu beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei terapii  Proskin pentru clientii fideli este de doar 68 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 33% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello SIBIU ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Te asteptam sa incerci tratamentele premium de infrumusetare din centrul Nomasvello Sibiu!

Salonul ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un training patentat de No+Vello Spania.

La Nomasvello SIBIU poti beneficia de tratamente inovatoare, precum: Epilare Definitiva, Rejuvenare Faciala, Curatare in profunzime ProSkin si Tratamente Intensive pentru Ten, cu produsele profesionale No+Vello.

 

Contacteaza-ne:

Adresa: Str. Calea Dumbravii, nr 35, Sibiu (vizavi de Tribunalul si Judecatoria Sibiu)

Telefon: 0746 066 550

E-mail:  sibiu@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni –Vineri: 09:00-21:00

Sambata: 8:00-16:00

Duminica: Inchis

 

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Sibiu!

 

 

Cum ajungi la NOMASVELLO Sibiu

Contact

Program de lucru

  • Luni – Vineri: 09:00 - 21:00
  • Sâmbătă: 8:00 - 16:00
  • Duminica: Închis
Join our Team!