Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Iulius Mall Suceava

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Suceava face parte din reteaua Numarul 1 in Lume in Terapii Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata). Brandul Nomasvello (No+Vello) numara peste 1000 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Suceava ofera clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin procedura de definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Terapia faciala ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre rapid si fara durere. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Suceava este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos, de doar 36 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Suceava beneficiaza de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putinpentru curatarea faciala ProSkin.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Centrul ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si o diagnoza faciala Woodlamp.

Descopera tratamentele de infrumusetare premium din salonul Nomasvello Suceava!

Centrul ofera servicii de ingrijire personala la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu, care sunt instruiti periodic, dupa un protocol de lucru elaborat de No+Vello Spania.

La Nomasvello Suceava poti beneficia de tratamente precum: Epilare Definitiva, Rejuvenare Faciala, Curatare in profunzime ProSkin si Terapii Faciale Intensive,  pentru a avea o piele perfecta.

Contacteaza-ne:

Adresa: Iulius Mall Suceava,  Calea Unirii, nr 22, orasul Suceava

Telefon: 0773 87 82 88

E-mail:  suceava@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Suceava!

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/