CE ESTE EPILAREA DEFINITIVĂ ?

Orice salon de epilare definitiva Nomasvello foloseste lumina intens pulsată (IPL). IPL-ul este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Spre deosebire de epilarea definitiva cu laser, care actioneaza in profunzimea pielii, existand, astfel, riscul unor efecte secundare, tratamentul cu IPL distruge foliculii pilosi fara a impacta epiderma.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale Nomasvello® te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfarșitul primei sesiuni de training și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

  Loading...
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (85 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (170 lei)
  (200 lei)
  (200 lei)
  (340 lei)
  (340 lei)

  Preturile sunt per zona si per sedinta.

  Toate preturile includ TVA.

  Sumele platite nu pot fi restituite dupa efectuarea tratamentelor.

  0lei
  * Required

DE CATE ȘEDINȚE DE EPILARE DEFINITIVĂ AM NEVOIE?

Un tratament complet presupune un numar de 8-12 ședințe dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinte de care aveți nevoie.

Numărul de sesiuni depinde de:

 • culoarea pielii;
 • culoarea părului;
 • adâncimea rădăcinii;
 • zona tratată;
 • sexul și vârsta clientului;
  statusul hormonal

Candidații ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă.

INTERVALUL INTRE ȘEDINȚELE DE EPILARE

La primele 4-5 ședințe intervalul este de 4 saptamani, după care acesta crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni.

Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul crește ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție.

Fotoepilarea este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului. Este vorba de anagen, faza de activitate și creștere a părului. Părul se comportă ca un fitil conductor de căldură la rădăcina sa, care distruge celulele hrănitoare.

Un factor important în eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre ședințe!

Se recomanda achizitia de abonamente, care au preturi avantajoase, cu pana la 30% discount, pentru a securiza investitia in sanatatea si frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitiva.

SUFERI DE FOLICULITA?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este Epilarea Definitiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Sedintele de epilare definitiva au preturi fixe si unisex (18 euro zonele mini, respectiv 36 euro zonele midi si maxi.)

MA POT EPILA DACĂ SUNT BRONZAT/BRONZATĂ?

SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Lumina, special filtrată să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare, oferă o epilare definitivă eficientă și sigură, pielea fiind imediat hidratată de operatoarea IPL cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii și o senzație plăcută de catifelare. Tratamentele sunt oferite la aceleasi preturi ca în cazul epilării IPL clasice, adică 170 lei pe zona și ședință.

Tratamentul cu dispozitivul SUN&SAFE© se lucrează pe parul ras (acasă sau la cabinet, de către operatoarea IPL). Tehnologia SUN&SAFE© este disponibila doar in cabinetele de înfrumusețare Nomasvello®.

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

* Testarea gratuita nu implica o zona intreaga, ci consta in cateva impulsuri de lumina intens pulsata date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

 • Intervalul recomandat de specialistul IPL!
 • Nu vă smulgeți firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care crește între ședințe, puteți folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar!
 • Nu vă expuneți la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament.

Contraindicații

 • Boli de piele, cancer de piele;
 • Utilizarea de medicamente fotosensibile;Alergia la soare;
 • Tatuaje;
 • Sarcina și alăptare.

Au incredere in Nomasvello

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Programați-vă acum pentru a testa GRATUIT epilarea definitiva Nomasvello!

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/