INFOGRAFIC: 5 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre epilare

Data publicare: 30/03/2016
Ultima actualizare: 10/07/2019

Tot ce ți-ai dori să știi despre epilarea definitivă. Cât costă, care e durata tratamentului și eficacitatea lui.

Epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata este o tehnica noua, motiv pentru care naște și o mulțime de întrebări. Care este prețul epilării, cât durează tratamentul, dar și care este eficacitatea lui sunt doar câteva dintre ele. Noi am colectat curiozitățile voastre și le-am dat un răspuns prin intermediul unui infografic ușor de parcurs.

Știi momentele acelea în care vremea frumoasă te îmbie să scoți din dulap fustele și rochițele, sau în care te gândești să faci o escapadă la mare, dar renunți la idee pentru că nu ai fost săptămâna asta la salon? O mulțime de clipe frumoase se pierd din cauza părului nedorit, însă a venit vremea ca acest incovenient să rămână doar o amintire.

nomasvello_infografic_IPL

Pentru a adauga imaginea pe site-ul tau copiaza in pagina codul de mai jos


Timpul, banii și energia investite pentru obținerea unei pieli fine se reduc semnificativ cu tehnica de epilare IPL, iar rezultatul este unul permanent.

Epilarea este o tehnică de înfrumusețare la care femeile apelau încă din cele mai vechi timpuri. Dacă pe vremea Cleopatrei egiptencele apelau la soluții de îndepărtarea părului cu zahăr, mai târziu au apărut și metode moderne care le scăpau pe femei de părul nedorit. Odată cu trecere anilor, femeile au început să folosească aparatele de ras, cremele depilatoare, ceara fierbinte și depilatorul electric. Astăzi, femeile au la dispoziție o tehnică de epilare definitivă, cu Lumină Intens Pulsată, care îndepărtează părul și care lasă pielea mătăsoasă ani de zile.

Epilarea cu IPL nu te scapă doar de părul nedorit, ci și de inesteticele fire crescute pe sub piele, iritații și de grija programărilor lunare la salon. Prețul pe care îl vei plăti pentru a te bucura de o piele fină este de circa 8600 de lei, plătiți în rate, pe parcursul unui an. Rezultatele sunt însă permanente, spre deosebire de alte tehnici de epilat.

Durata tratamentului variază în funcție de culoarea pielii și părului. Aceste trăsături depind de nivelul de melanină din organismul fiecăruia dintre noi, iar melanina este tocmai cea care absorbe lumina intens pulsată. Așadar, numărul de ședințe necesare va depinde de acești factori și va fi cuprins între 4-6 ședințe pe zonă, la persoanele cu pielea albă și părul negru, și 10-12 pentru persoanele cu pielea închisă și părul blond. Pigmentul pielii și al părului, precum și numărul de vizite necesare vor fi stabilite împreună cu specialiștii No+Vello.

Cel mai mare avantaj al epilării definitive rămâne faptul că este o soluție permanentă. Nu te vei gândi de două ori înainte să mergi  la piscină sau să faci o escapadă de weekend la mare și nici nu va mai trebui să îți faci lunar programare la salonul de cosmetică. Vei economisi 50 de zile din viața ta dacă înlocuiești epilarea cu ceară cu tehnica IPL. Sunt aproape două luni, pe care le poți petrece în compania celor dragi în loc să mergi la un salon, unde câteva zeci de minute va trebui să suporți durerea smulgerii firelor de păr.

Sursa foto: dollarphotoclub.com

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Fata tanara imbracata intr-o rochie eleganta cu paiete, sta pe scaun la o petrecere.