Afacerile în domeniul frumuseții – la mare căutare chiar și în pandemie

Data publicare: 28/01/2022
Ultima actualizare: 14/10/2022

Brandul Numărul 1 în Epilare Definitivă a deschis 3 noi saloane în pandemie

Brandul Nomasvello (No+Vello), Numarul 1 în Lume în tratamentele de Epilare Definitiva și Terapii Faciale cu Laser și IPL (lumina intens pulsată) este prezent în majoritatea orașelor din țară cu cel puțin un salon de înfrumusețare.

Astăzi regăsim 15 saloane Nomasvello în București și încă 22 în orașele: Alba Iulia, Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Fagaras, Mures, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Tulcea.

În plină pandemie, franciza a deschis 3 noi saloane, 2 in București și 1 in Făgăras.

Dana Vlăscianu, Master Francizor Nomasvello în România, ne-a dezvăluit cum a reușit extinderea în sistem de franciză chiar și în această perioadă dificilă din punct de vedere socio-economic: “Nomasvello este o franciză internațională, ce a luat naștere în anul 2007, în Spania.  În 2010 a apărut în România și încă de atunci am deschis centre Nomasvello atât în București, cât și în orașele din țară. Noi suntem specialiști în epilare definitivă. Efectuăm tratamentele de epilare definitivă atât cu tehnologia Laser, cât și cu tehnologia IPL. Pe lângă aceste tratamente de epilare definitivă, avem și terapii faciale și corporale, astfel încât putem oferi clienților o gamă mai largă de servicii, servicii unisex, la un preț avantajos. Serviciile noastre întrețin atât frumusețea, cât și sănătatea clienților, pentru că tratăm probleme precum pilozitatea în exces, foliculita, dar și riduri, pete, acnee. Experiența de peste 15 ani în domeniu și piața în continuă creștere a serviciilor de epilare definitivă ne-a ajutat să fim într-o continuă dezvoltare la nivel național.”

afacerile în domeniul frumuseții
Dana Vlăscianu, Master Francizor Nomasvello România

În august 2020, Aurelia Vlăscianu a deschis centrul Nomasvello Drumul Taberei: „Mă bucur foarte mult că am avut curajul ca în pandemie să deschid un salon de înfrumusețare Nomasvello in Drumul Taberei! Oricine dorește să devină antreprenor trebuie, în primul rând, să aibă curajul de a porni afacerea, indiferent de ce probleme sunt la nivel național sau internațional. Trebuie să găsești metodele prin care să poți dezvolta, lună de lună, an de an, jobul pe care l-ai pornit, prin muncă, implicare și servicii profesionale.”

Ulterior, în noiembrie 2020, Alina Badea a pus bazele centrului Nomasvello Făgăraș, centru care a împlinit recent un an de activitate, fiind deschis tot în perioada pandemiei. Antreprenoarea susține că “ne diferențiem prin reputația brandului și faptul că acesta există pe piață de peste 15 ani. Într-un domeniu în continuă dezvoltare, Nomasvello a reușit să crească și să se dezvolte rapid, ajungând în acest moment să fie un brand de renume internațional, lider pe piața de profil. Toate aceste lucruri ne ajută să ajungem mai ușor la clienți, care au o mai mare încredere în brandurile consacrate. În plus, tehnologia folosită, precum și faptul că avem propriile produse dermato-cosmetice, fac diferența între brandul Nomasvello și altele similare.”  Întrebată fiind despre motivele pentru care a deschis un business într-un moment plin de incertitudini, antreprenoarea a răspuns: “ A fost, într-adevăr, o  provocare faptul că am decis să deschidem franciza într-un an greu, în condițiile în care multe afaceri fie își reduceau activitatea, fie se închideau. Dar am fost optimiști și încă suntem optimiști. Am fost atat de entuziasmați de drumul la care porneam, încât restul lucrurilor au trecut în plan secund.  Pe parcursul drumului, am invățat și încă învăț foarte multe lucruri. Cea mai importantă lecție este că succesul vine din implicare.

afacerile în domeniul frumuseții
Alina, manager Nomasvello Făgăraș

Cel mai recent salon deschis în perioada pandemică a fost Nomasvello Veranda, coordonat de către Monica Nicolae: “Am ales să deschid un salon de înfrumusețare, pentru că lucrez de mai bine de 6 ani în domeniul beauty, sunt îndrăgostită de acest domeniu și este o afacere ideală pentru orice femeie. A contat că Nomasvello este numărul 1 internațional pe epilare definitivă. Chiar eu am testat eficiența tratamentelor pe propria piele. Este o franciză care oferă consultanță și suport. În plus, domeniul epilării definitive este în continuă creștere.”

afacerile în domeniul frumuseții
Monica Nicolae, francizat Nomasvello Veranda București

Așadar, afacerile în domeniul frumuseții, precum franciza Nomasvello, sunt o bună oportunitate de a investi, indiferent de vremurile pe care le trăim.

Orice persoană care dorește să se alăture rețelei No+vello în calitate de francizat are nevoie doar de bugetul necesar, de un spațiu (ales de comun acord cu francizorul) și de minimum 2 angajate, pentru ca, în maxim o lună de la plata francizei, să poată începe propria sa afacere în domeniu.

afacerile în domeniul frumuseții
Salon înfrumusețare franciza Nomasvello

Francizele reprezintă o bună oportunitate de investiție pentru oricine dorește să urmeze calea antreprenoriatului cu riscuri minime.  Nomasvello poate fi o afacere ideală pentru tine, dacă te pasionează domeniul sănătății și al frumuseții.

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!