Search
Generic filters

Antreprenoriat în Frumusețe – Franciza de Epilare Definitivă

Data publicare: 21/01/2022
Ultima actualizare: 21/01/2022

Dana Vlăscianu este un adevărat exemplu de antreprenoriat. Până la 36 ani, ea a reușit să dezvolte cu succes un business de nișă în domeniul epilarii definitive.

Tânăra s-a alăturat acum 12 ani brandului spaniol Nomasvello (No+Vello), franciza numărul 1 în lume în epilare definitivă și tratamente cosmetice cu laser și IPL, deschizând primul astfel de salon din România. În prezent, există 37 centre la nivel național și mai mult de 600 saloane în lume.

Dana a inceput să lucreze încă de tânară, întâi în vânzări, apoi în modelling, ambele domenii oferindu-i satisfacții ca angajat. Muncea cu pasiune și era motivata financiar, însă își dorea mai mult: libertatea de a-și pune în aplicare propriile idei.

În anul 2010, a decis să treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor, deschizându-și primul salon de epilare definitivă Nomasvello din România. După multe luni de muncă facută cu pasiune și cu seriozitate, în care a fost atât angajată, cât și manager salon, a aparut și profitul, pe care l-a reinvestit într-un al doilea centru de infrumusețare. În prezent, deține Master Franciza Nomasvello în România și 4 saloane proprii No+vello, din cele 37 deschise în total.

Despre brandul Nomasvello, Dana menționează că: “este o franciză internațională, ce a luat naștere în anul 2007, în Spania. În 2010 a apărut în România și încă de atunci am deschis centre Nomasvello atât în București, cât și în orașele din țară.”

Elementul esențial care face diferența în piață între aceste centre și altele similare este experiența în domeniu: “În primul rând, suntem un brand internațional, cu 15 ani de experiență și suntem specializați în epilare definitivă. Efectuăm tratamentele de epilare definitivă atât cu tehnologia Laser, cât și cu tehnologia IPL. Pe lângă aceste tratamente de epilare definitivă, avem și tratamente faciale și corporale, astfel încât putem oferi clienților o gamă mai largă de servicii, servicii unisex, la un preț avantajos. In plus, piața acestor servicii este în continuă creștere, reprezentând, astfel, o oportunitate să investești în acest domeniu”, a relatat antreprenoarea.

antreprenoriat în frumusețe franciza de epilare definitivă

Lider in Epilare Definitiva cu Laser Diodă și IPL

Dana recomandă tuturor femeilor franciza Nomasvello, pentru care nu este necesară experienta anterioară, nici un buget foarte mare, căciprețul pachetului de franciză pornește de la 42 000 eur+tva. La acest cost se adaugă costurile de amenajare și, bineînțeles, bugetul de start-up pentru acoperirea cheltuielilor în primele luni de funcționare, cheltuieli precum chirie, salarii, taxe. “

antreprenoriat în frumusețe franciza de epilare definitivă

Franciza de înfrumusețare Nomasvello

De fapt, secretul oricărei francize constă fix în existența unui model de business bine pus la punct, care facilitează obținerea profitului scontat rapid și fără mari bătăi de cap.  Important este să existe implicare pentru domeniul ales, pasiune și muncă, iar rezultatele vor apărea.

 2022 reprezintă un nou inceput. Investește în tine și asigură-te că timpul este de partea ta în indeplinirea visului de a deveni antreprenor!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!