Search
Generic filters
Exact matches only

Bloggerul Stefania Medelet ne arata pasii unei sedinte de epilare definitiva


Bloggerul Stefania Medelet a inceput la Nomasvello epilarea definitiva pentru fata si a dorit sa filmeze una dintre sedinte, pentru a arata tuturor celor interesati cum decurge un astfel de tratament.

In primul rand, ea a respectat indicatiile oferite de specialistul Nomasvello:

  • nu s-a expus la soare cu cel putin 3 zile inainte de sedinta
  • nu a consumat medicamente in ziua programarii
  • nu si-a smuls parul cu cel putin 3 zile inainte de sedinta

Specialistul Nomasvello a eliminat impuritatile de la nivelul fetei, a ajustat lungimea firului de par, astfel incat sa aiba intre 1-3 mm si a acoperit buzele si alunitele, care ar fi putut atrage lumina intens pulsata, prin continutul lor ridicat de melanina, substanta care da culoare firului de par. Ulterior, operatorul a inceput aplicarea treptata a benzilor de gheata, alternand aceasta actiune cu tratamentul de IPL. Flash-urile luminoase nu implica durere, nici disconfort, zona tratata fiind amortita prin benzile inghetate.

Sedinta a durat circa 10 minute, iar la finalul parul aflat in faza anagena (de crestere) a fost distrus in proportie de 30%. De la sedinta la sedinta firele vor fi mai deschise la culoare, mai rare si mai subtiri, pana se vor elimina, prin sesiuni succesive cu IPL, efectuate lunar.

Puteti citi intreg testimonialul Stefaniei Medelet aici: http://bit.ly/279TB85

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!