Centrele de infrumusetare Nomasvello se redeschid pe 15 mai

Data publicare: 08/05/2020
Ultima actualizare: 17/05/2022

In aceasta perioada complicata, in care toate activitatile noastre cotidiene au fost afectate, deviza noastra a ramas: “Siguranta clientilor, inainte de toate”.

Pandemia cauzata de virusul Covid-19 a impus instaurarea situatiei de urgenta si suspendarea activitatii saloanelor de infrumusetare.

Insa, in aceasta perioada am efectuat lucrari de renovare a saloanelor, care au fost echipate corespunzator, astfel incat sa maximizam siguranta clientilor nostri.

Ne aliniem recomandarilor oficialilor

Din grija pentru clienti si din respect pentru meseria pe care o iubim si o respectam, am implementat o serie de masuri esentiale pentru a fi centre de incredere.

Astfel, la intrarea in cabinet vor fi plasate un covoras dezinfectant, botosei de unica folosinta si un dispenser cu dezinfectant, destinate a se folosi de catre toti clientii. Acestora li se va lua temperatura pentru a descoperi in timp util persoanele febrile.

Mai mult, la receptie va fi securizata interactiunea intre personalul Nomasvello si clienti, printr-un panou transparent de protectie.

Specialistii Nomasvello vor avea halatele igienizate zilnic si vor purta viziere, manusi de unica folosinta si masti care se vor schimba la fiecare 4 ore.

Ne-am ocupat de dezinfectarea centrelor

Centrele de infrumusetare Nomasvello pun siguranta clientilor pe primul loc. Fiecare sedinta se va desfasura intr- un spatiu sigur si igienizat temeinic. Lasam libere cate 30 minute intre fiecare programare, pentru a steriliza si a igieniza toate echipamentele de lucru. In cabinete vor exista lampi UV pentru sterilizare si alcool tehnic omologat pentru curatarea aparaturii Nomasvello.

Programatorul pe luna mai este aproape plin

Asa cum stim, Starea de Urgenta s-a declarat de pe o zi pe alta si am fost nevoiti sa anulam toate programarile clientilor nostri, care doreau sa se bucure de epilare definitiva, tratamente corporale si terapii faciale. Insa, din 4 mai am inceput reprogramarile si, in prezent, programatorul lunii mai este aproape plin, semn ca si clientii nostri doresc sa reia cat mai repede sesiunile de infrumusetare, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Incercam sa onoram toate solicitarile, pentru a ne revedea curand cu clientii nostri fideli.

Daca nu ati apucat inca sa va programati, o puteti face online aici sau puteti contacta telefonic si prin e-mail centrul la care doriti sa continuati sau sa incepeti tratamentele Nomasvello

Va asteptam cu drag si de-abia asteptam sa ne revedem cu bine!

Centrele Nomasvello – Saloane de Incredere! Clientii pe Primul Loc!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

3 thoughts on “Centrele de infrumusetare Nomasvello se redeschid pe 15 mai

 1. Foxi says:

  Toate centrele de infrumusetare sunt pline in aceasta perioada si din cate am observat s-au luat masuri de protectie peste tot, toata lumea poarta masti, au in dotare aparate care masoara temperatura, cu toate ca unele dintre ele sunt defecte si indica temperaturi gresite!

  • Nomasvello says:

   Buna ziua,

   Conteaza ca personalul sa fie instruit sa ia temperatura corect. Specialistii Nomasvello au fost instruiti corespunzator. Va asteptam in centrele Nomasvello, sa va convingeti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media