Ai dermografism? Afla ce tratamente cosmetice poti face!

Data publicare: 11/19/2013
Ultima actualizare: 05/04/2021

Ai dermografism? Atunci trebuie sa alegi doar tratamente cosmetice neinvazive si blande cu pielea ta, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin.

Iata ce spune Raluca despre aceasta procedura:

Tratamentul Pro Skin promite eliminarea petelor si altor imperfectiuni de pe fata, inchiderea si curatarea porilor etc. Aceasta curatare nu doare deloc si dureaza cam 20 de minute, fiind o alternativa imbatabila la tratamentele cosmetice clasice pe baza de stors manual impuritatile. Aparatul respectiv dispune de un soi de lama care se plimba pe fata ta si efectiv ‘rascheteaza’ stratul de celule moarte, eliminand imperfectiunile si curatand temeinic.Ei, dar va dati seama ce a facut lama aia pe fata mea. O avertizasem pe biata fata care se ocupa de tratamentul meu ca ‘e posibil’ sa vada reactii mai acerbe decat era obisnuita, dar cred ca s-a panicat un pic cand a vazut ca apasarea cu lama – repet, complet nedureroasa – lasa urme groase si rosii pe unde trece. Ma intreba tot timpul daca ma doare, daca ma simt ok si daca e firesc, iar eu o asiguram intruna ca sigur, nu e nicio problema.Cand am terminat, eu aveam tenul curat si fericit (ma rog, a durat 15 minute sa isi revina la culoarea normala si cam o ora sa se dezumfle cu totul, dar asta doar pentru ca sunt eu sensibila, nu pentru ca ar fi fost tratamentul invaziv) dar pariez ca biata femeie si-a scuipat in san dupa ce am plecat 🙂

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

One thought on “Ai dermografism? Afla ce tratamente cosmetice poti face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

Fata vesela prezinta oferta lunii
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA