Search
Generic filters
Exact matches only

Enational.ro: Diana Bisinicu apeleaza la tratamentele corporale de la Nomasvello pentru a slabi

Diana Bisinicu s-a ingrasat 20 kilograme dupa nastere, dar are solutia prin care va reveni la silueta dorita: tratamentele corporale din centrele Nomasvello.

Vedeta are un program intens de ingrijire, prin care urmareste sa revina in lumina reflectoarelor nu doar pentru vocea sa, dar si pentru aspectul fizic. Astfel, ea combina masajul cu tratamentele corporale, pentru a obtine rezultatele dorite.

Si pentru ca isi doreste sa faca senzatie, Diana a inceput si tratamentul de epilare definitiva in centrele Nomasvello, lideri mondiali pe acest segment de beauty.

„Diana a postat cateva imagini pe contul de facebook in care se observa cat de mult a reusit sa slabeasca, dar se vede si cat de mandra este de rezultate. Si pentru ca a scapat de o grija, vedeta si-a indreptat atentia spre alte aspecte legat de frumusete, mai exact un tratament de epilare definitiva pe care a inceput sa il faca la o clinica din Bucuresti, si este foarte multumita de rezultate, scrie Libertatea.ro.”

Poti citi tot articolul AICI.

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!