FEMEI DE SUCCES IN ROMANIA – Camelia Luntrasu- antreprenor si manager Nomasvello Falticeni –

Data publicare: 01/31/2019
Ultima actualizare: 09/14/2020

”Toți oamenii își pot depăși condiția și pot dobândi succesul, dacă sunt pasionați și dedicați cauzei lor. -Nelson Mandela

Camelia a fost dintotdeauna pasionata de stomatologie, motiv pentru care si-a dorit dintotdeauna sa aiba un cabinet de specialitate in Falticeni, pentru ca locuitorii din oras sa beneficieze de servicii premium de igiena si profilaxie dentara.

Din dorinta de a oferi mereu pacientilor servicii inovatoare, cu ultimele tehnologii in domeniu, a cautat pe Internet materialele necesare pentru a-si deschide propriul cabinet. In cautarile ei din online a descoperit tratamentele oferite de Nomasvello.

Cercetand mai indeaproape serviciile Nomasvello, Camelia a descoperit ca acest brand era o franciza de infrumusetare, cu totul inclus, inclusiv cu aparatura necesara.

A realizat ca achizitia unei francize i-ar putea creste si notorietatea serviciilor de igiena dentara, asa ca a semnat contractul in scurt timp de la prima vizita la sediul Nomasvello.

Sistemul de franciză te duce direct în ”miezul” business-ului, te ajută, te îndrumă. Pot spune ca este, intr-adevar, o afacere la cheie”, este de parere Camelia.  Ea a avut curajul de a trece rapid de la statutul de angajat la cel de angajator, desi recunoaste ca primele luni au fost mai dificile.

Insa, a reusit sa atinga succesul, pentru ca a avut incredere in afacere, si-a urmarit obiectivele, nu e plecat urechea la critici si prejudecati si, mai ales, si-a urmat intuitia.

Camelia considera ca oricine poate fi antreprenor, daca e deschis la nou si e dispus sa investeasca timp si energie in propriul business.

 

Daca si tu vrei sa fii un antreprenor de succes precum Camelia,  solicita acum mai multe informatii despre Franciza Nomasvello, nr. 1 in lume, fie pe e-mail: office@nomasvello.ro sau la telefon: 0733 606 700.

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA