Scapa definitiv de foliculita prin fotoepilare!

Data publicare: 11/01/2014
Ultima actualizare: 07/10/2019

Medicul Nomasvello, Maria Jimenez, a dezvaluit presei din Romania de ce medicii dermatologi recomanda epilarea definitiva ca tratament impotriva foliculitei.

“Singurul tratament care trateaza dar si previne aparitia foliculitei este Epilarea Definitiva. Lumina intens pulsata decteaza doar firul de par, se transforma in energie si este condusa la radacina pe lungimea acestuia. Astfel radacina este distrusa, fara sa fie afectat tesutul din jur. In urma acestui tratament, parul din zona respectiva incepe sa creasca din ce in ce mai rar, mai subtire si fin. Foliculita nu mai apare iar inflamatiile prezente dispar in decurs de 3-4 sedinte.” declara medicul dermatolog Maria Jimenez.

Foliculita reprezinta o inflamare a firului de par datorita faptului ca acesta nu poate iesi din piele. Zonele cele mai predispuse aparitiei foliculiteti sunte picioarele si zona inghinala. Este prezenta in special la persoanele cu parul cret iar factorii care contribuie la aparitia foliculitei sunt: epilarea cu ceara, cu epilatorul electric sau chiar folosirea lamei de ras.

In momentul in care firul de par incepe sa creasca in piele, aceasta se inflameaza si capata aspect de acnee. In unele cazuri pot aparea mancarimi iar in cazurile avansate se pot dezvolta infectii locale.
De retinut este ca la inceput foliculita nu apare precum o infectie, ci are aspect de inflamatie.

Anotimpul potrivit pentru a incepe tratamentul de Epilare Definitiva impotriva Foliculitei este toamna sau iarna. Intervalul intre primele sedinte este de 1 luna de zile, astfel, pana in sezonul cald clientii care sufera de aceasta afectiune pot scapa definitiv de problema Foliculitei.

Tratamentul de epilare definitiva cu lumina intens pulsata poate fi testat gratuit in toate centrele Nomasvello (No+Vello) din Romania.

Acest articol a aparut si pe High Class Magazine, partener No+Vello.

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

Fata vesela prezinta oferta lunii
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA