Search
Generic filters
Exact matches only

In 24 Februarie 2016 se deschide Nomasvello Pitesti, al 22-lea salon No+Vello


Pe 24 februarie 2016, in ziua de Dragobete si din dragoste pentru pielea pitestenilor, brandul No+ Vello inaugureaza Nomasvello Pitesti.
Acesta va fi al 22-lea centru din cadrul Retelei Numarul 1 in Lume in tratamentele de Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL.
Salonul de infrumusetare Nomasvello Pitesti va pune la dispozitia clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, alaturi de terapia faciala ProSkin si de o gama larga de produse inovatoare, potrivite tuturor tipurilor de ten.
La deschidere pitestenilor li se vor pregati multe surprize si toti cei interesati de servicii vor avea oportunitatea de a testa gratuit epilarea definitiva si de a primi gratuit consultanta pe problemele de ten, printr-o diagnoza faciala Woodlamp.
Centrul modern, personalul specializat in domeniu, tehnologia inovatoare si eficienta tratamentelor de la prima sedinta vor fi ingredientele-cheie ale salonului Nomasvello Pitesti, care se va deschide in 24 februarie 2016.
Clientii pot face programari la telefon 0799 219 920 sau pe mail: pitesti@nomasvello.ro.
Detalii complete despre noul salon Nomasvello Pitesti: http://bit.ly/1WfBC8I
Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!