Search
Generic filters

Îngrijirea pielii este un răsfăț de cuplu

Data publicare: 13/02/2020
Ultima actualizare: 17/05/2022

Majoritatea femeilor sunt experte când vine vorba de îngrijirea pielii. Fie că o fac pe cont propriu, ori că apelează la serviciile unui salon de înfrumusețare, ele știu cât de important este ca pielea lor să fie sănătoasă și radiantă. Deși procedurile de îngrijire și tratamentele faciale au fost pentru mult timp considerate a fi dedicate exclusiv femeilor, tot mai mulți bărbați se arată a fi interesați de ele, deoarece și pielea lor are nevoie de îngrijire specială.

Într-o lume modernă, este complet normal ca ambii parteneri să aibă grijă de aspectul lor, însă, din când în când, bărbații au nevoie de un imbold. Din fericire, saloanele de înfrumusețare practică oferirea de pachete unisex, astfel încât ședințele să poată fi considerate drept o oportunitate ideală de răsfăț pentru cupluri. Saloane precum Nomasvello oferă pachete special create pentru luna îndrăgostiților, astfel încât cuplurile să se poată bucura de timpul petrecut împreună și de o piele frumoasă și sănătoasă.

Tratamentele faciale Nomasvello

Tratamentele faciale profesionale au efecte imediate, iar rezultatele sunt de lungă durată. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, de aceea este extrem de important ca tratamentele să fie efectuate doar în saloane de renume, unde se respectă cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Centrele Nomasvello oferă o paletă variată de servicii dedicate îngrijirii faciale, însă cel mai apreciat tratament de ambele sexe este curățarea facială în profunzime Proskin.

• Curățarea facială PROSKIN

Pielea are nevoie de o curățare în profunzime, însă aceasta poate fi obținută doar în saloanele specializate, unde sunt utilizate echipamente și produse de calitate, adaptate particularităților fiecărui tip de ten.

Prin curățarea facială în profunzime Proskin, specialiștii Nomasvello efectuează o revitalizare a tenului, eliminând prin ultrasunete impuritățile, celulele moarte și excesul de sebum. Ulterior, prin acțiunea curentului galvanic, sunt stimulate noi celule de colagen și elastină, pentru o piele fresh și cu aspect întinerit.

Vestea bună este că această terapie facială inovatoare este nedureroasă, rapidă (durează doar 20 minute) și relaxantă, ea încheindu-se cu un masaj facial revitalizant, cu un produs dermato-cosmetic pe bază de vitamina C și pigmenți de luminozitate.

Nomasvello susține iubirea printr-o ofertă cu 71% discount:

Doar în perioada 13-18 februarie 2019, centrele Nomasvello răsfață clienții cu o ofertă de nerefuzat: 2 terapii faciale în profunzime Proskin costă doar 99 lei, în loc de 340 lei! Cele 2 tratamente le poți folosi chiar tu sau poți dărui unul dintre ele unei persoane dragi, pentru a-i arăta cat de mult o apreciezi.

Grăbește-te să te programezi, locurile sunt limitate!

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun – Paulo Coelho.

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Fata tanara imbracata intr-o rochie eleganta cu paiete, sta pe scaun la o petrecere.