Interviu Despre Beauty & Business cu Diana si Adrian – Manageri Nomasvello Cluj si Timisoara

Data publicare: 30/12/2022
Ultima actualizare: 29/05/2024

No+vello este un brand internațional, specializat în epilare definitivă progresivă LASER & IPL (lumina intens pulsata), încă din 2007.

Fiecare partener Nomasvello contribuie, astfel, la misiunea de brand, oferind romanilor posibilitatea de a avea o piele perfecta, fara par si fara foliculita.

Astazi facem cunostinta cu Diana si Adrian, doi tineri antreprenori care au pus bazele Nomasvello Cluj, deschis in 2017, respectiv Nomasvello Timisoara, activ din 2019.

Buna dragilor si felicitari pentru cei 5 ani de activitate alaturi de no+vello! Spuneti-ne intai de ce ati ales sa investiti intr-un salon de epilare definitiva in Cluj?

Adrian: Încă din 2017 am ales să colaborăm cu Nomasvello, pentru că ne-a plăcut ideea de frumusețe sănătoasă.

Diana: De când am deschis, m-am putut răsfăța cu cele mai inovatoare tratamente de infrumusetare, și nu doar pe mine, ci și pe sutele de cliente care ne-au trecut pragul.

Și nu doar cliente, pentru că și soțul meu și-a făcut toate tratamentele la noi, deci sunt tratamente unisex.

Care au fost cele mai mari provocari pe care le-ati intampinat pana acum?

Adrian: Provocările cele mai mari în domeniul acesta au fost două: personalul, pentru că vrem să ne asigurăm că toți clienții sunt pe cele mai bune mâini și au parte de o experiență wow și marketing-ul. Este o piață foarte dinamică. Investim în marketing, pentru că vrem ca toți clujenii să afle despre noiunde frumusețea este la ea acasă.

De ce servicii no+vello se pot bucura locuitorii din Cluj?

Tratamentele pe care le efectuăm aici în centru sunt diverse, atat faciale (curatare faciala, rejuvenare IPL, hidratare cu LED, etc), cat si corporale (epilare definitiva, remodelare corporala cu LED). In mica noastră oază, încântăm pe toată lumea. Corpul devine mai sănătos, cu mai puțin păr.

Epilare definitiva LASER&IPL in Cluj

Ce avantaje competitive are brandul Nomasvello in Cluj, de ce aleg clientii salonul vostru din Sigma Center?

Diana: De ce Nomasvello? Este simplu: avem conceptul FUSION de epilare definitiva in Cluj! Asta înseamnă că noi combinăm tehnologia Laser Diodă cu tehnologia IPL.  Metoda FUSION de la Nomasvello te asigură că vei avea cele mai bune rezultate.

O piele fără foliculită, o piele frumoasă, sănătoasă, tot timpul e atractivă.

In centrul Nomasvello Cluj Sigma ne răsfățăm, ne vindecăm și..”ZBURĂM”, pentru ca atunci cand arati bine, te simti bine si simti ca prinzi aripi, putand face orice iti propui!

Tratamente faciale & Corporale in Cluj

Ce mesaj doriti sa le transmiteti clujenilor care inca nu va cunosc?

Adrian: Va invitam intr-o scurtă incursiune în laboratorul de frumusețe, pentru a ne testa gratuit serviciile de epilare definitiva, respectiv de diagnoza faciala.

Diana: Cea mai bună investiție este în tine- nu mai amâna!

Adrian: În permanență avem pachete speciale pentru tine și pentru starea ta de bine!

Diana: Te așteptăm cu drag la noi!

Adrian: Frumusețea se îngrijește la Nomasvello!

Salon epilare definitiva Cluj

Testeaza GRATUIT Epilarea definitiva sau bucura-te de o diagnoza faciala GRATUITA la Nomasvello Cluj, programandu-te AICI sau contactand echipa:

Adresa:  Strada Republicii nr .109, in incinta Sigma Shopping Center, Cluj

Telefon: 0722.177.007

E-mail: cluj.sigma@nomasvello.ro

Luni – Vineri: 9:30 – 21:00 Sambata: 10:00 – 16:00Descopera intregul interviu cu Diana si Adrian din Cluj, accesand video-ul:

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!