Search
Generic filters

Salonul Nomasvello Constanța Delfinariu a împlinit un an de activitate | Interviu despre frumusețe cu Seila Ali, managerul centrului

Data publicare: 12/19/2020
Ultima actualizare: 12/19/2020

Seila a fost dintotdeauna pasionata de domeniul sanatatii si al frumusetii. 

Având spirit antreprenorial, ea a dorit sa detina propriul salon de infrumusetare, motiv pentru care si-a planificat deschiderea a 2 centre Nomasvello, pentru a oferi cat mai multor oameni servicii de calitate, realizate in mod profesional.  Primul salon deschis a fost Centrul Nomasvello din Tulcea, apoi a dezvoltat business-ul si in orasul ei natal, Constanta, pentru a avea libertate financiara si a activa intr-un domeniu care o atrage.

Am stat de vorba cu Seila cu ocazia aniversarii unui an de la deschiderea centrului Nomasvello Constanta Delfinariu, pentru a afla mai multe despre provocarile de a fi antreprenor in vreme de pandemie. 

Cum ai aflat de brandul No+Vello si de ce ai ales o franciza in domeniul frumuseții?

Am fost clienta unuia dintre saloanele Nomasvello din Constanta. Profesionalismul echipei de specialisti, rezultatele obtinute in urma tratamentului si calitatea serviciilor si a produselor No+Vello m-au facut sa-mi doresc sa fac parte din echipa No+Vello.

Ce diferentiaza aceast brand fata de altele similare?

Diferenta consta in rezultatele sigure, ce nu intarzie sa apara, atat in urma tratamentelor de epilare defintiva, cat si in ceea ce priveste terapiile faciale. Bineinteles ca toti clientii trebuie sa respecte recomandarile oferite inainte si dupa tratament si sa fie consecventi. Pielea are nevoie de timp si de ingrijire atat interioara, cat si exterioara.  

Care a fost cea mai mare realizare profesională de pana acum?

Ma bucura faptul ca am reusit sa-mi motivez echipa sa isi depaseasca propriile limitari.

Echipa de specialisti Nomasvello Constanta Delfinariu
Echipa de specialisti Nomasvello Constanta Delfinariu

 Care a fost cel mai dificil moment de pana acum si cum l-ai gestionat?

Primul an a venit cu provocarile aferente oricarui nou inceput, iar pandemia de Covid-19 a facut acest proiect sa fie si mai provocator. Insa, cu rabdare si cu optimism am reusit sa ne mobilizam si sa facem fata acestei situatii exceptionale in care ne aflam cu totii.

 Ce ai invatat dupa primul an de activitate?

Asa cum spune englezul, am invatat sa ”try harder or go home”, adica sa nu ma las invinsa de nicio piedica (nici macar de pandemie) si sa continuu cu planurile mele, transformand fiecare aparent esec intr-o oportunitate. Asadar, am depus mai mult efort in a intelege nevoile clientilor si a dezvolta afacerea asa cum mi-am propus.

Ce planuri de dezvoltare ai in continuare?

Prioritatea mea a fost si va ramane punerea in valoare a frumusetii naturale a clientilor, asadar, nu ma voi opri aici in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor constantenilor de a se simti bine in propria piele. Imi doresc ca domeniul beauty sa nu mai aiba niciun secret pentru mine si sa cresc numarul de clienti care trec pragul centrului Nomasvello Constanta Delfinariu.

Ce calitati trebuie sa aiba un antreprenor in frumusete?

Orice antreprenor trebuie sa aiba capacitatea de a-si instrui echipa cu pricepere si cu pasiune, dar mai ales prin puterea exemplului.

Ce tratamente prefera locuitorii din Constanta? In ce procent sunt doamne si cat la suta  sunt domni?

Constantenii sunt atrasi atat de tratamentele de epilare definitiva, cat si de cele faciale, fiind preocupati de imaginea lor. La centrul Nomasvello Constanta Delfinariu ponderea este de 90% doamne, respectiv 10% domni, insa numarul barbatilor care ne descopera si ne apreciaza serviciile este in crestere.

Tratament facial pentru domni la Nomasvello Constanta Delfinariu
Tratament facial pentru domni la Nomasvello Constanta Delfinariu

Cum celebrezi primul an de existenta in vreme de pandemie?

Sarbatorim prin munca si gandire pozitiva Din pacate, din cauza conditiilor impuse de pandemia de Coronavirus nu vom mai organiza un eveniment aniversar cu clientii, asa cum ne doream. Insa, ii asteptam pe toti cei interesati de serviciile noastre de beauty cu oferte atractive si multe surprize, sa incheiem impreuna, intr-un mod relaxant, anul 2020.

Un citat motivational care te ajuta in activitate?

”Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” Daca toti am respecta acest principiu, am trait intr-un univers mult mai frumos si mai armonios.

Nomasvello Romania ureaza la multi ani frumosi echipei de specialisti de la Nomasvello Constanta Delfinariu si multumeste clientilor fideli pentru alegerea serviciilor din centrele noastre!

Frumusetea se ingrijeste la Nomasvello!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!