Interviu despre Beauty Business cu Alexandra

Data publicare: 24/02/2022
Ultima actualizare: 17/05/2022

Faptul că brandul no+vello este o franciză internațională de renume este deja o certitudine, dar puțini știu că și în România centrele Nomasvello funcționează în sistem de franciză.

Iata de ce, ne propunem sa va prezentam partenerii Nomasvello, pentru a le cunoaste povestea din spatele saloanelor pe care le reprezinta, dar si pentru a afla secrete de business direct de la sursa.

Astazi facem cunostinta cu Alexandra Lascu, managerul centrelor Nomasvello Parklake (deschis in anul 2016), respectiv Nomasvello Auchan Titan (activ din 2018).

Buna Alexandra și felicitări pentru bunul management al celor 2 centre pe care le reprezinți! Spune-ne, te rog, de ce ai ales să investești într-un salon de înfrumusetare No+vello?

Multumesc frumos pentru aprecieri!

Cautam o afacere nisata, care sa fie intr-o continua dezvoltare, asa ca am ales epilarea definitiva ca si business si brandul no+vello, fiind franciza Nr. 1 in domeniu.

Dupa 2 ani de la inaugurarea Nomasvello Parklake, ai reinvestit intr-un al doilea centru No+vello, in Auchan Titan. Ce a stat la baza acestei decizii?

 Am decis sa deschid mai multe saloane, pentru ca este un domeniu de viitor . Tot mai multe persoane apeleaza la metode moderne și eficiente de epilare și înfrumusețare, in detrimentul celor tradiționale (cu ceara).

Nomasvello Auchan Titan este relativ aproape de Nomasvello Parklake si le pot coordona usor.

Epilare definitiva Nomasvello Parklake

Care a fost cel mai dificil moment de pana acum si cum l-ai gestionat?

Consider ca formarea echipei este cea mai mare provocare a oricarui antreprenor, indiferent de vremurile pe care le traim. In acest domeniu, un specialist in epilare definitiva se formeaza in timp si trebuie sa aiba o anumita inclinare catre frumos si aptitudini de comunicare, de aceea recrutarea este un proces dificil si de durata.

In plus, criza mondiala cauzata de pandemie a dus la o piata instabila, la incertitudini resimtite si in randul clientilor nostri.

Care au fost principalele realizari ale centrelor tale?

In primul rand, ma bucur ca in ambele centre oferim clientilor servicii premium de infrumusetare: epilare definitiva atat cu laser dioda, cat si cu IPL, terapii faciale de reintinerire cu IPL si LED, curatare faciala cu tehnologia Proskin, precum si remodelare corporala cu LED.

Tratamente customizate,  Nomasvello Auchan Titan

In al doilea rand, nu exista satisfacție  mai mare decat  atunci cand clienții sunt fericiți in urma rezultatelor tratamentelor și cand ne recomanda serviciile mai departe.

Totodata, ma bucur ca am reusit formarea unei echipe (aproape) perfecte de specialiști, care identifica și aplica cele mai bune soluții și tratamente customizate clienților noștri.

Specialisti in Epilare Definitiva Nomasvello Parklake

Prin ce se remarca franciza No+vello?

Recomand cu încredere franciza No+Vello! Dacă ești la început de drum si dorești sa deschizi o afacere, atunci alegerea unei francize te scutește de multe bătăi de cap, prin experiența si know-how-ul avute.

Desi pare ca necesita un budget mai mare, in practica franciza te ajuta sa economisesti timp pretios, energie si chiar si bani, pentru ca nu mai trebuie sa faci singur cercetari de piata, sa construiesti un brand de la zero, sa atragi clienții.

Din punctul meu de vedere, ca să reușești în acest business, îți trebuie perseverență, energie și să îți placă ceea ce faci. Eu lucrez in domeniu de peste 6 ani si sunt pasionata de industria de beauty.

Ce mesaj doresti sa le transmiti potentialilor clienti?

Doresc sa le transmit actualilor și viitorilor clienți no+vello sa vina cu încredere in centrele noastre de infrumusetare, pentru ca vor obtine rezultate pe masura asteptarilor, avand in vedere ca suntem specialisti in epilare definitiva din 2007.

Va asteptam cu drag!

Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Oferta privitoare la epilare definitiva faciala. O fata tanara si atratctova duce cu pesete catre buza superioaradoua gene false.
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!