Interviu despre Beauty & Business cu Geta Mihai – Manager Nomasvello Cora Lujerului

Data publicare: 24/10/2022
Ultima actualizare: 26/11/2022

Francizatii Nomasvello Romania reprezinta cartea de vizita a brandului, de aceea ne dorim sa faceti cunostinta cu acestia si sa descoperiti povestea centrelor pe care le manageriaza.

Recent, am vizitat-o pe Geta Mihai, care coordoneaza centrul Nomasvello din Cora Lujerului, deschis inca din 2011, unul dintre cele mai vechi saloane din reteaua no+vello, cu peste 11 ani de experienta in domeniu.

Doamna Geta este un manager-jucator de succes, asigurand atat buna organizare a salonului, cat si instruirea constanta a angajatelor, carora le ofera training-uri de specializare, astfel incat sa detina detalii complete despre tratamentele no+vello.

Buna ziua, doamna Geta!

Ne puteti spune, va rog, cum ati decis sa investiti in domeniul epilarii definitive acum 11 ani?  

Intr-adevar, dețin salonul Nomasvello Cora Lujerului de 11 ani, cand serviciile de epilare definitiva erau proaspat aparute in Romania si aveau niste preturi exorbitante (sute de euro/zona).

Asa ca, atunci cand am vazut preturile avantajoase cu care franciza no+vello a aparut pe piata noastra, am stiut ca trebuie sa ma alatur acestei retele, anticipand succesul tratamentelor de epilare definitiva, atat de populare astazi.

De ce ati ales franciza no+vello si nu altele similare?

Am vrut sa ma alatur celor mai buni, asadar am ales Nomasvello, franciza numărul 1 în lume, specializată în tratamente de epilare definitivă cu Laser diodă, IPL, și terapii faciale.

Nomasvello Cora Lujerului
Nomasvello Cora Lujerului

Prin ce avantaje competitive se remarca salonul dvs?

Suntem specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in ceea ce priveste epilarea definitiva. Serviciile noastre sunt unisex, recomandate chiar si domnilor și au un preț avantajos. In plus, avem tehnologii proprii, de ultima generatie si lucram cu protocoale de lucru elaborate de medici dermatologi de renume international. Mai mult, oferim testarea gratuita a serviciilor.

De ce tratamente se pot bucura clientii dvs?

La  Nomasvello Cora Lujerului oferim servicii premium de epilare definitivă cu Laser si IPL, tratamente faciale cu tehnologiile IPL, Proskin si LED, precum și tratamente corporale cu LED.

Epilare definitiva cu Laser si IPL, Lujerului
Specialisti Epilare Definitiva Laser&IPL – Cora Lujerului

Testeaza GRATUIT Epilarea definitiva sau bucura-te de o diagnoza faciala GRATUITA la Nomasvello Cora Lujerului!  Programandu-te AICI sau contacteaza echipa:

Adresa:  Cora Lujerului, București

Telefon:  0720.866.466

Ne puteti dezvalui una dintre realizarile salonului?

Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când clienții pleacă de la noi mulțumiți și ne recomandă.

Tratamente faciale si corporale Nomasvello Cora Lujerului
Tratamente faciale si corporale Nomasvello Cora Lujerului

Ce sfat ati da oamenilor care-si doresc sa devina antreprenori?

Recomand afacerile în sistem de franciză, deoarece sunt mult mai ușor de gestionat și te scapă de foarte multe bătăi de cap.

Afla intreaga poveste din video-ul de mai jos:

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!