Nomasvello Alba-Iulia Implineste un an de activitate | Interviu cu Ioana Ciortea, Manager Nomasvello Alba-Iulia

Data publicare: 25/11/2020
Ultima actualizare: 25/11/2020

Ioana a fost mereu pasionata de frumos si de lucrul cu oamenii, asa ca i-a fost usor sa isi aleaga domeniul de activitate, atunci cand a decis sa renunte la statutul de angajat, pentru a o lua pe calea antreprenoriatului.

Asa ca, pe 21 noiembrie 2019 a deschis usa centrului de infrumusetare Nomasvello Alba-Iulia, deschis in sistem de franciza.

Ce provocari si oportunitati au adus primul an de activitate al salonului si cum se observa pandemia prin ochii unui antreprenor in frumusete?

Vom afla detalii din interviul luat recent Ioanei.

Managerul Nomasvello Alba Iulia
  1. Cum ai aflat de brandul No+Vello si de ce ai ales o franciza in domeniul frumuseții?

Am aflat de Nomasvello căutând un salon de epilare definitiva. Asa am fost prima data clienta și pe urma francizat. Am ales o franciza in primul rând pentru ca am fost mulțumită de servicii, iar in al doilea rând pentru bătaia de cap pe care am scutit-o alegand un brand deja existent pe piata.

Epilare Definitiva Nomasvello Alba-Iulia

2.           Ce diferentiaza acest brand fata de altele similare?

Diferența majora consta in Know-how-ul deja dobândit și in faptul ca poți întreba persoane care știu ceea ce fac in momentul in care nu esti sigur de cum sa procedezi in cazul unui produs sau serviciu.

3.            Care a fost cea mai mare realizare profesională de pana acum?

Realizarea cea mai mare a fost supraviețuirea centrului Nomasvello in perioada stării de urgentă, chiar dacă atunci eram in primele luni de activitate. Așa ca le multumesc clienților care ne-au ales, angajatelor și colaboratorilor de zi cu zi pentru susținere!

4.           Care a fost cel mai dificil moment de pana acum si cum l-ai gestionat?

Situația care este momentan la nivel mondial, pandemia cauzata de virusul Covid 19 și care ne afectează din mai multe puncte de vedere, dar cu siguranța vom trece si peste aceasta perioada cu bine, ca și pana acum.

5.           Ce ai invatat dupa primul an de activitate?

Primul an de activitate a fost o experiența frumoasa de beauty și customer service, cu dobândire de multe cunostinte noi, care m-am ajutat sa dezvolt acest business.

Beauty Salon in Alba-Iulia

6.           Ce planuri de dezvoltare ai in continuare?

Aducerea de servicii noi, proceduri noi și achiziționarea de aparate pe care nu le avem momentan in centrul nostru. Dorim sa fim tot timpul cu un pas in fata celorlalte saloane, pentru a aduce cât mai mulți clienți in rețea și pentru a ne multumi clienții pe care ii avem in prezent.

7.           Ce calitati trebuie sa aiba un antreprenor in frumusete?

Pasiune, devotament, sa iubească natura și frumosul și, desigur, multă răbdare și timp. Un business este ca un copil ce trebuie sa crească mare, cât mai armonios.

Epilare Definitiva si Tratamente Faciale in Alba-Iulia

8.           Ce tratamente prefera locuitorii din Alba? In ce procent sunt doamne si cat la suta sunt domni?

Locuitorii prefera tratamentele de epilare definitiva cu IPL, majoritatea fiind de sex feminin și circa 20 % de sex masculin.

9.           Cum celebrezi primul an de existenta in vreme de pandemie?

Primul an, care nici nu îmi vine sa cred ca a trecut, îl celebrez cu un giveaway dublu. Un concurs pentru clienții care ne trec pragul in perioada 21.nov – 22.dec 2020 și un alt giveaway pentru oricine se înscrie pe conturile noastre din online, Facebook sau Instagram.

10.        Ne poti dezvalui un citat motivational care te ajuta in activitate?

Love what you do and you will never have to work a day in your life! 💚

Specialistii Nomasvello Alba-Iulia va asteapta cu drag, pentru a beneficia de servicii premium de ingrijire faciala si corporala: Epilare Definitiva, Curatare Faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica Proskin, Rejuvenare Faciala cu IPL si Tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello.

Mai mult, centrul Nomasvello Alba-Iulia ofera tuturor clientilor consultanta personalizata, testarea gratuita a epilarii definitive si o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp (ultraviolete).

Frumusetea se ingrijeste la No+Vello!

Contact:

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Fata tanara imbracata intr-o rochie eleganta cu paiete, sta pe scaun la o petrecere.
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!