Nomasvello Bravo Centrul Civic la a 7-a Aniversare!

Data publicare: 28/03/2022
Ultima actualizare: 01/11/2022

INTERVIU CU MANAGERUL CENTRULUI, ANDREEA PANGRATE

In luna martie celebram nu doar femeile si primavara, ci si centrul Nomasvello Brasov Centrul Civic, ajuns acum la a 7-a aniversare.

Am stat de vorba cu Andreea Pangrate, managerul salonului, despre provocarile pe care le implica antreprenoriatul in frumusete, dar si despre cum se imbina acest business cu viata de familie, tanara fiind proaspata mamica.

Buna Andreea si felicitari pentru bunul management al salonului, caci a implinit recent 7 ani de activitate!:) Cum ai sarbatorit aceasta aniversare anul acesta?

Multumim frumos! Anul acesta am sărbătorit in familia extinsa Nomasvello Brasov Centrul Civic, si anume cu noul membru Ana Ilinca, de doar 4 luni, dar si cu cele 2 super fete Nomasvello: Sorina si Alina.  Am avut alaturi toti clienții nostri minunati, care ne-au complesit cu urarile lor de bine si carora le multumim inca o data ca ne-au ales serviciile si ne sunt alaturi in fiecare an.

1. Ce consideri ca apreciaza clientii la Nomasvello Brasov Centrul Civic?

In primul rand, clientii apreciaza profesionalismul si atentia la detalii a echipei, care ne-au asigurat renumele in piata. Fiecare client pleaca de la noi cu toate informatiile necesare despre tratamentele noastre, cu un plan de tratament personalizat si cu asteptari realiste. In plus, persoanele interesate de serviciile oferite se pot bucura gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala cu lampa Wood, ca sa se convinga ca sunt ceea ce au ele nevoie.  

2. Ce tratamente prefera brasovenii?

Majoritatea clientilor ne solicita serviciile de epilare definitiva, pentru ca No+vello este Nr 1 in Lume[sursa], specializat in epilare definitiva din 2007. Insa, gratie tehnologiilor inovatoare folosite si a faptului ca oferim tratamente faciale non-invazive si cu efecte vizibile rapid, in doar 20 minute, din ce in ce mai multi clienti solicita si acest tip de servicii.

3. Care sunt punctele forte cu care va remarcati in piata?

Calitatea serviciilor si, mai ales, profesionalismul angajaților centrului sunt cele doua elemente care ne-au consacrat. In plus, cu cei mai mulți clienti am format si o relație de prietenie, avand in vedere ca tratamentele oferite implica periodica lunara la salon pentru circa 1,5-2 ani. Totodata, consider ca rezultatele terapiilor, care se pot observa chiar dupa prima sedinta, ne-au ajutat sa ne crestem numarul de clienti, acestia recomandandu-ne prietenilor si familiei.

4. Care sunt cele mai importante realizari ale salonului in cei 7 ani?

Ma bucur ca am reusit sa formez o echipă unita si dedicata. Sorina este alaturi de mine din 2016, iar Alina din 2017. Experienta acumulata pe parcursul anilor, cazuistica intalnita si pasiunea pentru frumos au transformat specialistii Nomasvello in adevarati ambasadori de brand.

Totodata, sunt recunoscatoare pentru numarul mare de clienti fericiti si multumiti de serviciile noastre, dar si pentru ca am trecut cu brio peste perioada pandemiei, care a fost un moment de cumpana pentru orice antreprenor.

5. Cat de mult conteaza implicarea ta in afacere?

Fara implicarea mea in tot ce tine de activitatea centrului nu am fi ajuns aici. In orice domeniu ai activa, dar cu atat mai mult cand lucrezi cu oamenii, este important sa iti dedici timpul si sa depui tot efortul pentru a face ca businessul sa funcționeze. Stiu aproape fiecare client, stiu ce tratamente face fiecare, ce asteptari are si ce ii pot oferi ca sa crestem impreuna.

6. Ce doresti sa imbunatatesti pe viitor la activitatea salonului?

Imi doresc sa continuam sa oferim servicii de calitate si sa crestem periodic numarul de clienti multumiti de serviciile noastre. De asemenea, echipa, fetele mele, sa fie fericite cu ceea ce fac zilnic si sa dezvoltam impreuna si mai mult conceptul Nomasvello la nivelul orasului Brasov, pentru ca frumusetea merge mana-n mana cu sanatatea pielii. Si, in ultima perioada, am realizat toti ca sanatatea este primordiala.

Multumim, Andreei pentru timpul acordat acestui interviu si dorim inca o data LA MULTI ANI intregii echipe Nomasvello Brasov Centrul Civic!

Si nu uita: daca esti din Brasov, poti beneficia GRATUIT de o diagnoza faciala si de testarea epilarii definitive, printr-o simpla programare AICI sau printr-o vizita la centru:

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie nr. 100, Brașov

Telefon: 0744.582.028

E-mail: brasov.centrulcivic@nomasvello.ro

Program: Luni – Vineri: 10:00 – 20:00; Sâmbătă: 10:00 – 14:00; Duminica: Închis

Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Fata tanara imbracata intr-o rochie eleganta cu paiete, sta pe scaun la o petrecere.
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!