Nomasvello Drumul Taberei a implinit un an de activitate

Data publicare: 31/08/2021
Ultima actualizare: 17/05/2022

INTERVIU CU AURELIA VLASCIANU, MANAGERUL SALONULUI

Salonul de infrumusetare Nomasvello Drumul Taberei a implinit un an de activitate pe 5 august 2021, cand, in plina pandemie, un om dedicat oamenilor a decis sa aduca frumosul mai aproape de locuitorii din sectorul 6 al capitalei.

Cadru didactic, cu o vasta experienta in vanzari si in customer care, doamna Aurelia Vlascianu ne-a dezvaluit care sunt oportunitatile si riscurile antreprenoriatului in Romania, mai ales in vreme de pandemie.

Nomasvello Drumul Taberei
  1. Cum ati decis sa deschideti un beauty salon in 2020, an pandemic?

Am decis sa actionez, sa fac ceva, sa misc oamenii, atunci cand ei treceau printr-o grea încercare. Am dorit sa vad mai multa bucurie in sufletul si pe chipul semenilor si, cum business-ul Nomasvello este foarte cunoscut la nivel national, am considerat o oportunitate sa il aduc si in sectorul 6. Astfel, a luat nastere Nomasvello Drumul Taberei, un centru de infrumusetare unde clientii ne devin prieteni.

Aurelia (manager Nomasvello Drumul Taberei) si Claudia (specialist infrumusetare)
  • Ce diferentiaza brandul Nomasvello fata de altele similare?

Brandul Nomasvello este o franciza internationala, cu sediul in Spania, care activeaza din 2007 in domeniul frumusetii, avand o experienta de peste 14 ani.  Orice antreprenor isi doreste sa ajunga cat mai sus cu afacerea lui, de aceea m-am asociat cu un brand de top, deschizand o franciza care are deja reteta succesului la nivel mondial.

In plus, centrele Nomasvello sunt specializate in epilare definitiva si tratamente faciale, proceduri care sunt foarte populare in prezent, deci este o nisa de interes pentru oricine isi doreste sa aiba o afacere profitabila.

  •  Care a fost cea mai mare realizare profesională de pana acum?

Consider o mare realizare deschiderea unui business in vremuri atât de dificile si faptul ca am reusit sa cream deja o comunitate locala Nomasvello, unde clientii nostri ne recomanda serviciile si revin cu drag la sedinte. Acesta este flerul de antreprenor, sa sesizezi oportunitati acolo unde altii vad doar probleme si sa le iei ca pe o provocare de a deveni mai bun in tot ce faci.

Epilare definitiva, tratamente faciale si corporale- Drumul Taberei
  • Care a fost cel mai dificil moment de pana acum si cum l-ati gestionat?

In anul in care a trecut, am învățat ca nu trebuie sa renunt la obiectivele propuse, ca trebuie sa gestionez cu foarte mare atenție toate problemele care apar și sa găsesc rezolvari rapide.  Cel mai dificil moment a fost inceputul, cand a trebuit sa ne facem cunoscuti local, salonul fiind situat intr-o zona rezidentiala, cu acces limitat.  In orice domeniu este greu la inceput, dar satisfactiile apar mai rapid atunci cand investesti intr-o afacere la cheie si cand ai sprijinul francizorului.

  • Principala lectie invatata in primul an de activitate?

Am învățat ca nu trebuie sa renunțam la ceea ce ne-am propus sa realizam prin deschiderea Nomasvello Drumul Taberei si ca toate problemele au rezolvare, atunci când vrei cu adevarat un lucru.

  •   Ce planuri de dezvoltare aveti in continuare la Nomasvello?

Anul acesta ne-am propus sa crestem numarul clientilor noi printr-un plan de promovare locala si prin fidelizarea clientilor actuali, care sunt si promotori activi ai serviciilor noastre, fiind multumiti de rezultatele obtinute.

In plus, dorim sa afle cat mai multi locuitori din sectorul 6 ca acum brandul Nomasvello e mai aproape de ei si ca le oferim 2 servicii gratuite la simpla vizita la salon: testarea epilarii definitive si diagnoza faciala Woodlamp. 

Nomasvello Drumul Taberei- Beauty Salon
  •    Ce calitati trebuie sa aiba un antreprenor in frumusete?

Un antreprenor in frumusete trebuie sa aiba, in primul rand, curajul de a incepe un proiect pe cont propriu, ambitie si perseverenta in a continua, indiferent de piedici.

  •  Cine sunt si ce tratamente prefera locuitorii din Drumul Taberei?

Majoritatea clientilor nostri locuiesc in Drumul Taberei, dar avem si clienti care vin de mai departe, din cartiere și localități din proximitate, pentru ca sunt familiarizati cu brandul Nomasvello si au nevoie de serviciile noastre. Femeile sunt majoritare, iar ele apeleaza mai ales la epilare definitiva, un tratament foarte cautat in pandemie. Si tratamentele faciale sunt apreciate, indeosebi terapia Proskin+LED, ideala in sezonul estival, pentru hidratarea si curatarea tenului.

Tratamente faciale si corporale Drumul Taberei
  • Ce mesaj transmiteti locuitorilor din Drumul Taberei?

La Nomasvello Drumul Taberei te simti ca acasa: relaxat, confortabil, intre prieteni, bucurandu-te de o cafea sau un ceai cald. In plus, ai parte de servicii premium de infrumusetare, care nu doar ca iti pun in valoare frumusetea naturala, ci te si ajuta sa ai o piele mai sanatoasa.

Asa ca merita sa ne faci o vizita- noi de-abia asteptam sa te cunoastem!

Daca si tu iti doresti sa intri in comunitatea Nomasvello Drumul Taberei, iti recomandam sa te programezi acum la o testare gratuita a epilarii definitive si la o diagnoza faciala Woodlamp!

Frumusetea se ingrijeste!

Contact:

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Imagine alb negru cu o fata tanara si atractiva intr-un costum de baie cu o mana la ceafa si cealalta in sold
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!