Noul trend printre prieteni: Cadourile experiențiale

Data publicare: 30/06/2020
Ultima actualizare: 29/06/2020

In 2020, in contextul pandemiei de Coronavirus, românii au realizat care sunt adevaratele valori care conteaza si, atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou pentru persoanele dragi, ofera intotdeauna ceva inedit si personalizat, in detrimentul darurilor clasice.

Dacă și tu te gândești deja la ce cadou să oferi celor dragi cu ocazia aniversarii, a onomasticii sau a diferitelor evenimente speciale din viata lor, îți recomandăm cadourile experiențiale, deoarece sunt originale și chiar aduc un beneficiu persoanei care le primeste.

Idei de cadouri pentru vara aceasta

Indiferent de ocazie, îți dorești ca ceea ce oferi să fie catalogat drept un cadou original. Pentru a te putea îndepărta puțin de cadourile clasice, precum parfumurile, bauturile scumpe sau hainele, trebuie să te gândești la ceea ce își dorește cu adevărat persoana căreia urmează să îi oferi ceva. Este foarte important ca de fiecare dată când oferi un cadou, să fie unul potrivit sezonului si particularitatilor persoanei careia i-l daruiesti.

Tratamente faciale cu până la 58% reducere

Cadouri experientiale Nomasvello

O piele îngrijită ajută la creșterea stimei de sine, dar mai presus de orice, semnifică respectarea unui stil de viață sănătos. Pe lângă latura benefică din punct de vedere medical, oricine își dorește să se simtă răsfățat din când în când. Dacă te gândești să îți surprinzi iubita, sora sau mama cu o programare la salon, ai putea apela la serviciile Nomasvello, deoarece abonamentele pentru terapii faciale sunt reduse cu până la 58%.

Abonamente unisex de epilare definitivă

Epilare definitiva Nomasvellor

In timpul verii aspectul fizic este pus in evidenta ca urmare a tinutelor lejere si vaporoase, asa ca un cadou constand intr-un abonament de epilare definitiva este binevenit. Este o opțiune ideală pentru oricine, deoarece eliminarea totală a părului nedorit de pe corp este o dorință la care râvnesc nu doar femeile, ci și bărbații.

În prezent, oricine poate beneficia de multitudinea de metode de eliminare a părului nedorit, ceea ce înseamnă că și bărbații se pot bucura de o piele fină și catifelată, tot timpul anului. Abonamentele unisex IPL & Laser de la Nomasvello sunt reduse cu 30% și reprezintă o opțiune ideală de cadou experiential.

Cardul de fidelitate No+Vello

Pentru clienții lor, centrele Nomasvello oferă la primul tratament efectuat un card de fidelitate, prin care clienții beneficiază de puncte cadou, cu care-si pot achiziționa ulterior tratamente sau produse dermato-cosmetice.

Astfel de cadouri experiențiale sunt din ce in ce mai cautate, deoarece se axează pe un beneficiu, nu pe valoarea materiala.

Faptul că poți oferi cuiva drag o experiență utila, de neuitat, este un avantaj de care ne putem bucura în prezent. Alte cadouri experiențiale inedite pot fi cinele într-un restaurant unde masa se servește pe întuneric, un salt cu parapanta sau chiar un zbor cu elicopterul.

Asadar, dacă ești în căutarea unui cadou experiențial si util, alege serviciile de infrumusetare premium Nomasvello.

“Fericirea nu vine din lucrurile pe care le primim, ci din ceea ce oferim.”

Ben Carson

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Fata tanara imbracata intr-o rochie eleganta cu paiete, sta pe scaun la o petrecere.