Search
Generic filters
Exact matches only

Prima TV prezinta tratamentele de infrumusetare preferate de barbati


La Focus Monden de la Prima TV au fost prezentate modelele masculine ale anului si tratamentele de infrumusetare preferate de acestea.

In ultimul an numarul barbatilor care frecventeaza saloanele de infrumusetare s-a dublat, majoritatea optand pentru Epilare Definitiva sau Terapii Faciale.

Barbatii lumbersexuali  au mare grija de barba lor deasa, epilandu-si definitiv pometii, pentru un contur perfect al barbii.

Domnii care se incadreaza in modelul spornosexualului pasionat de sport si de ingrijire personala aleg epilarea definitiva pentru a scapa de parul de pe piept, fata, brate si picioare. Nu doar ca se simt mai confortabil fara par, dar isi pun in valoare mai bine atat bronzul, cat si corpul lucrat la sala.

Indiferent de tratamentele alese de barbati, un lucru e sigur: domnii incep sa aiba din ce in ce mai multa grija de aspectul lor fizic, apeland, la fel ca femeile, la ajutorul specialistilor din saloane pentru a-si evidentia frumusetea naturala.

Ei aleg Nomasvello, reteaua de centre de infrumusetare cu pret unisex pe zona, pe sedinta.

Frumusetea se ingrijeste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!