Search
Generic filters

Top 5 Motive pentru care No+Vello e printre cele mai profitabile francize din lume

Data publicare: 26/04/2016
Ultima actualizare: 27/09/2022

Brandul spaniol Nomasvello este una dintre cele mai profitabile francize din lume, conform clasamentului efectuat de Asociatia Franchise Direct*.

In luna martie 2016 No+Vello si-a reiterat pozitia de Lider mondial[sursa] in Terapii de Infrumusetare cu IPL, fiind singurul brand din Top 100 Francize Mondiale care ofera servicii de ingrijire personala si ocupand locul 62 pe lista celor mai profitabile francize internationale.

Franchise Direct a realizat acest clasament luand in calcul toate francizele din lume care opereaza in cel putin 2 tari. Factorii care au facut diferenta au fost vechimea pe piata,  resursele investite in expansiunea internationala si rezultatele financiare obtinute in 2015. Au contat  si instrumentele prin care francizele ofera suport si training francizatilor.

Iata mai jos principalele 5 Motive pentru care franciza No+Vello este una dintre cele mai profitabile afaceri:

  1. Investitia initiala se recupereaza in circa un an:

Toti antreprenorii care detin sau vor sa-si deschida un centru No+Vello s-au convins ca aceasta afacere asigura o recuperare rapida a investitiei initiale, gratie tratamentelor oferite.  Eficienta si necesitatea terapiilor oferite asigura un rulaj de clienti semnificativ inca din prima luna de activitate.

Investitia initiala de 30 000 eur+tva se acopera in maxim un an, tinand cont ca profitabilitatea acestui business porneste de la 5000 eur pe luna si poate depaseste 10 000 euro in cazul centrelor deschise in spatii comerciale de amploare, unde programul de lucru este de luni pana duminica, 12 ore pe zi. Mai mult, inca din prima luna incasarile acopera cheltuielile curente, astfel incat antreprenorul sa nu fie nevoit sa aduca bani de acasa.

In pretul pachetului de franciza intra  toate materialele necesare deschiderii unui business, aceasta afacere la cheie fiind optima si pentru tinerii antreprenori aflati la inceput de drum, fara expertiza de management. Pe langa aparatura si uniforme, francizatii beneficiaza de mobilier pentru receptie si pentru cabinet, elemente de marketing extern si intern, produse profesionale pentru efectuarea tratamentelor si pentru vanzare catre clienti, precum si training de specialitate, cu acreditare internationala.

2. Cheltuielile lunare sunt minime:

Costurile fixe lunare aferente unui centru Nomasvello includ chiria, salariile a 2 angajate si  redeventa aferenta francizei. Pe langa acestea mai sunt cateva cheltuieli nesemnificative cu consumabilele si cu alte activitati administrative. Comparand veniturile cu cheltuielile, rezulta o profitabilitate in crestere de la luna la luna.

  1.  Management simplu, ce nu necesita experienta:

Odata cu achizitionarea unei francize Nomasvello, antreprenorul primeste un pachet complet de business la cheie.

Inca din prima zi de activitate francizorul ofera suport francizatului, in managementul unei afaceri pe cat de simplu de gestionat, pe atat de profitabile. Cu angajate bine instruite, cu un brand Lider Mondial alaturi si cu un know-how bine conturat, ca urmare a experientei cumulate in cei 8 ani de existenta pe piata, toate centrele Nomasvello nou deschise pot functiona optim si se pot dezvolta in ritm accelerat, pe masura cererii de pe piata, care este din ce in ce mai mare. Nu este nevoie de o experienta de management, peste 80% din actualii francizati No+Vello fiind fosti clienti care au vazut pe pielea lor efectul benefic al tratamentului si au decis sa-l prezinte si altor romani. Doar 20% dintre francizati sunt investitori care au sesizat oportunitatea de a face profit rapid si usor prin deschiderea unui salon specializat in Epilare Definitiva, cu ajutorul Brandului Nr. 1 pe acest segment de piata.

4. Pret fix si unisex, de doar 170 lei/sedinta, indiferent de zona:

Toate centrele Nomasvello se bucura de aceeasi politica de preturi la epilarea definitiva, de aceleasi oferte lunare si discount-uri la abonamente. Mai mult, pretul pe sedinta, pe oricare zona a corpului este de doar 170 lei, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Clientii stiu exact cat platesc si pentru ce servicii, iar egalitatea intre sexe este sustinuta de acest pret unisex al tratamentelor. Chiar daca barbatii au o pilozitate mai mare, ei platesc la fel ca femeile, din respect pentru toti clientii No+Vello. In timp ce unele saloane taxeaza la impuls luminos sau in functie de marimea zonei tratate, specialistii No+Vello aplica un cost unic per tratament. Astfel, clientii stiu de fiecare data cat ii va costa o sedinta la No+Vello si considera ca platesc un pret corect, pe masura calitatii serviciilor. Comparativ cu celelalte  saloane si politici de preturi de pe piata, brandul No+ Vello este unic, oferind servicii premium la costuri avantajoase pentru oricine.

5. Specializare in Epilare Definitiva:

Spre deosebire de alte afaceri, business-ul No+Vello este nisat pe segmentul de ingrijire personala cu tehnologii inovatoare, indeosebi pe Epilare Definitiva cu Lumina Intens Pulsata (IPL). Specialistii din toate centrele au absolvit training de specialitate si si-au insusit acelasi protocol de lucru, agreat international. Experienta de 9 ani pe serviciile de Epilare Definitiva cu IPL si continua imbunatatire a aparaturii proprii, updatata de la an la an, a ajutata brandul sa-si pastreze pozitia de lider si in 2015.

Astfel, centrele in franciza No+Vello ofera servicii cautate pe piata, la un pret competitiv, in centre moderne si cochete. Ele sunt efectuate de specialisti in domeniu si asigura o profitabilitate maxima, in comparatie cu cheltuielile minime, aferente conducerii unui asemenea business.

Tinand cont de cele de mai sus, putem spune ca afacerea No+Vello se potriveste oricui este pasionat (a) de frumos, care doreste sa devina antreprenor rapid si usor, fara a avea neaparat experienta de business. Daca nu ai rabdare sa culegi roadele altor afaceri a caror profitabilitate vine de-abia dupa ani buni, alege Nomasvello, un business de succes, al carui profit il poti avea chiar  din prima luna- DEPINDE DOAR DE TINE![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Qzc61KBebJw”][/vc_column][/vc_row]

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media