Nomasvello Tulcea sărbătorește 2 ani de existență | Managerul Seila Ali ne dezvăluie din secretele antreprenoriatului in frumusețe

Data publicare: 04/27/2021
Ultima actualizare: 04/28/2021

Centrul premium de infrumusetare Nomasvello Tulcea a implinit 2 ani de existenta pe 13 aprilie, ocazie cu care am stat de vorba la o cafea virtuala cu Seila Ali, managerul salonului.

Seila a avansat rapid de la statutul de client fidel al centrelor No+Vello la cel de partener, prin deschiderea unui prim centru in Constanta, orasul natal, urmat de un salon de epilare definitiva in Tulcea.

Tanara antreprenoare este pasionata de un stil de viata sanatos, care include o combinatie intre sport, rasfat la salon, gatit, lectura si calatorii. Mai mult, iubeste oamenii si doreste sa le insufle acestora “self-awareness” si mai multa apreciere pentru ei insisi.

Seila considera ca centrele Nomasvello sunt ideale pentru imbunatatirea imaginii de sine si, implicit, pentru cresterea stimei de sine.

 1. Bine te-am regăsit, Seila și “La mulți ani” înca o dată pentru Nomasvello Tulcea! Spune-ne, te rog, cum ați sărbătorit aniversarea în acest an?

Ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia de Covid-19, am sarbatorit aniversarea celor 2 ani de Nomasvello Tulcea doar cu echipa, careia doresc sa ii multumesc inca o data pentru profesionalismul aratat fiecarei cliente si pentru implicarea de zi cu zi in a oferi tulcenilor servicii premium de infrumusetare.

Specialisti in infrumusetare- Nomasvello Tulcea
 1. Care au fost motivele pentru care ai ales să deschizi o franciză în domeniul frumuseții la Tulcea?

Am dorit ca si tulcenii sa aibă parte de servicii de ingrijire personala profesionale și de calitate, motiv pentru care am ales sa investesc intr-o franciza No+Vello, brandul numarul 1 mondial in epilare definitiva si terapii faciale cu laser dioda si IPL.

 1. Ce diferențiază brandul Nomasvello față de altele similare?

In primul rand, rezultatele tratamentelor No+Vello sunt vizibile chiar de la prima sedinta. Noi chiar oferim testarea gratuita a epilarii definitive si o diagnoza faciala Woodlamp cadou oricui ne trece pragul, pentru a se convinge atat de profesionalismul echipei de specialisti, cat si de calitatea serviciilor.

In al doilea rand, folosim doar aparatura profesionala proprie, de ultima generatie si produse dermato-cosmetice, care accelereaza efectele tratamentelor. 

 1. Care a fost cea mai mare realizare profesională a ta de până acum?

Pana acum, cel mai mult mi-a dat de furca intocmirea planului de afaceri si respectarea sa intocmai, mai ales ca urmare a crizei sanitare generate de pandemia de Covid-19. In aceasta perioada, fiecare zi este o provocare, iar eu caut solutii pentru a face business-ul sa se dezvolte asa cum am previzionat.

 1. Care a fost cel mai dificil moment de până acum și cum l-ai gestionat?

Cred ca pentru orice antreprenor roman, birocratia din tara este cea care pune cele mai multe probleme. Avem nevoie de digitalizare, de lucrul in online, de alinierea la normele europene de pastrare a bazelor de date. Noi, la Nomasvello Tulcea, folosim deja un software de programari, de gestiune, de monitorizare a incasarilor si a vanzarilor, pentru eficientizarea timpilor de lucru. Insa, cand vine vorba de comunicarea cu Statul, pierdem timp pretios cu actele birocratice invechite.

Salon infrumusetare Nomasvello Tulcea
 1. Ce ai învățat în toți acești ani de activitate?

Am invatat extrem de multe lucruri si inca invat zi de zi. Am descoperit cum sa coordonez o echipa catre succes, cum sa gestionez crizele, precum situatia pandemica actuala, cum sa comunic mai bine in online cu clientii si sa creez o comunitate locala puternica.

 1. Ce planuri de dezvoltare ai în continuare la Nomasvello Tulcea?

Imi doresc ca centrul de infrumusetare Nomasvello Tulcea sa devina o emblema pentru oras in ceea ce priveste ingrijirea personala, un punct de raportare a tuturor in ceea ce priveste serviciile premium de beauty. 

Iar, pentru ca acest lucru sa se intample, iau in calcul investitia in noi echipamente, precum laserul dioda  sau echipamentul LED si, implicit, in extinderea gamei de servicii oferite.

 1. Ce calități trebuie să aibă un antreprenor în frumusețe?

In primul rand, un antreprenor roman, indiferent de domeniul de activitate, trebuie sa aiba nervi de otel☺Apoi, daca cineva doreste sa investeasca in frumusete, trebuie sa fie clar un om pasionat de frumos si de tot ce inseamna un stil de viata sanatos.

Seila Ali, manager Nomasvello Tulcea
 1. Ce tratamente preferă locuitorii din Tulcea?  Aveți și domni care vin la salon?

Atat epilarea definitiva, cat si tratamentele faciale inovatoare oferite de noi sunt apreciate si solicitate de catre Tulceni. In prezent, ne viziteaza doar 10% domni, insa procentul acestora tinde sa creasca. 

 1. Ce modificări au apărut în activitatea voastră ca urmare a pandemiei?

Pandemia ne-a dat peste cap toate strategiile de business, a trebuit sa regandim tot. Am inceput sa avem periodic oferte atractive, pentru orice buzunar, sa investim mai mult in marketing local, in comunicarea online, dar si in materiale anti-Covid 19 ( dezinfectanti, masti de protectie pentru echipa, dar si pentru clienti, materiale de unica folosinta, etc). 

 1. Ce mesaj dorești să transmiți locuitorilor din Tulcea în această zi de sărbătoare?

Cred ca toti am fi mai buni daca ne-am iubi si ne-am aprecia mai mult. Intai, sa cultivam iubirea de sine, ca apoi sa ne putem iubi si semenii.

Imi place sa cred ca aici, la Nomasvello Tulcea, punem o caramida esentiala in construirea iubirii de sine, tratand diverse imperfectiuni si afectiuni ale pielii care pot afecta imaginea clientilor (foliculita, pilozitate in exces, riduri, pete, acnee, cuperoza, cearcane, etc). Fiecare client pleaca de la noi simtindu-se relaxat si energizat.

Mulțumim Seilei pentru timpul acordat acestui interviu și dorim întregii echipe de la Tulcea putere de muncă, energie creativă și un maaare “La mulți ani!”

Vă așteptăm cu drag și pe voi, să descoperiți echipa și salonul Nomasvello din Tulcea!

Frumusețea se îngrijeste!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

One thought on “Nomasvello Tulcea sărbătorește 2 ani de existență | Managerul Seila Ali ne dezvăluie din secretele antreprenoriatului in frumusețe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!