Search
Generic filters

Zi de sărbătoare la Nomasvello Craiova – Calea București | Centrul de înfrumusețare din Craiova a împlinit 4 ani de activitate

Data publicare: 20/04/2021
Ultima actualizare: 20/04/2021

Centrul premium de infrumusetare Nomasvello Craiova – Calea Bucuresti a sarbatorit 4 ani de existenta la data de 1 aprilie 2021. Cu aceasta ocazie, managerul salonului, Andreea Popescu, ne-a oferit un interviu despre activitatea centrului si despre preferintele locuitorilor din Craiova in ceea ce priveste ingrijirea personala.

Desi are doar 31 ani, Andreea se descurca minunat in calitate de antreprenor in frumusete, fiind un manager jucator: coordoneaza activitatea salonului, dar se implica si in efectuarea tratamentelor, avand diploma de specialitate in domeniu. Francizata se potriveste manusa retelei de infrumusetare No+Vello, caci este o persoana activa, atrasa de tot ce e verde si frumos, cu un suflet mare, in care primeste cu drag atat oamenii, cat si animalutele.

Specialistii Nomasvello Craiova Calea Bucuresti
Specialistii Nomasvello Craiova Calea Bucuresti
 1. Bună, Andreea și “La mulți ani” încă o dată întregii echipe! Cum ați sărbătorit cei 4 ani de activitate?

Anul acesta am sarbatorit aniversarea celor 4 ani impreuna cu echipa mea, la fel ca si in anii trecuti, facand exceptie anul 2020, in care am fost izolati din cauza pandemiei. 

 1. Cum te-ai decis, acum 4 ani, să devii antreprenor în frumusețe și să-ți deschizi o franciză? 

Ca orice femeie, am fost tot timpul preocupata de ingrijirea personala, dar si de tratamentele de infrumusetare care implica tehnologia. Consider ca tehnologia in domeniul frumusetii a evoluat foarte mult si cu ajutorul acesteia poti eficientiza timpul petrecut in saloanele de infrumusetare si poti obtine rezultate intr-un timp mult mai scurt. 

 1. Ce diferențiază brandul Nomasvello față de altele similare?

In primul rand, politica de preturi avantajoasa este ceea ce ne face diferiti fata de ceilalti competitori. In al doilea rand, faptul ca dispunem de concepul FUSION, de epilare definitiva customizata, care ne permite sa aplicam un tratament optim fiecarui client si, nu in ultimul rand, faptul ca suntem o retea extinsa la nivel mondial si orice client poate sa inceapa un tratament la Craiova si a il termine in alt oras/tara in care clientul s-ar putea reloca si invers. 

 1.  Care a fost cea mai mare realizare profesională de până acum?

In fiecare zi simt ca am parte de cate o realizare cu fiecare client cu care inchei tratamentul si care pleaca multumit. Cea mai mare implinire o simt cand clientii ne recomanda prietenilor. 

O alta mare realizare a fost momentul in care am achizitionat aparatura laser dioda pentru centrul nostru si am reusit sa oferim metoda FUSION de epilare definitiva tuturor celor interesati de acest tratament.

 1. Care a fost cel mai dificil moment de până acum și cum l-ai gestionat?

Cel mai dificil moment de pana acum a fost cand am hotarat ca vom pastra doar un angajat dupa perioada de pandemie din 2020. Insa, acum suntem in formula completa si suntem bucuroase sa avem alaturi de noi o noua colega, specialist in infrumusetare.

 1. Ce ai învățat in toți acești ani de activitate?

Am invatat atat de multe! In primul rand, sa imi mentin constanta in efectuarea tratamentelor si  sa respect protocolul de lucru No+vello, pentru a obtine rezultate optime. Am realizat ca cele mai bune rezultate le avem acolo unde atat noi, cat si clientul respectam intervalele de timp dintre sedinte si toate recomandarile specifice fiecarui tratament.

Andreea Popescu- manager Nomasvello Craiova Calea Bucuresti
Andreea Popescu – manager Nomasvello Craiova Calea Bucuresti
 1. Ce planuri de dezvoltare ai în continuare?

Imi doresc sa afle de centrul nostru cat mai multi locuitori din Craiova, pentru a beneficia de tratamentele inovatoare No+Vello, prin care pot economisi atat bani, cat si timp si energie. In acest moment, se observa o crestere a numarului de clienti interesati de epilare definitiva, in detrimentul serviciilor clasice de cosmetica.

Pentru a creste numarul clientilor, colaborez indeaproape cu francizorul, pentru campanii de marketing eficiente.

 1. Ce calități trebuie să aibă un antreprenor în frumusețe?

Un antreprenor in frumusete trebuie sa sustina frumusetea naturala si sa aiba capacitatea de a vedea frumosul in orice si in oricine.

 1.  Ce tratamente de înfrumusețare preferă locuitorii din Craiova? 

Tratamentele de epilare definitiva sunt cele mai cautate in centrul nostru, iar dupa acestea, tratamentele faciale. Surprinzator, putem spune ca in ultimele luni numarul clientilor de sex masculin a crescut. In medie, avem 80% doamne si 20% domni care ne viziteaza.

 1. Ce modificari au aparut în activitatea voastră ca urmare a pandemiei?

Treptat am inceput sa nu mai simtim modificarile adoptate si sa faca parte din rutina noastra. Atat noi, cat si clientii purtam masti de protectie, dezinfectam inainte si dupa fiecare client, oferim materiale de unica folosinta.

 1. Ai un citat motivațional care te ajuta zilnic in activitate?

Freedom is my faith! Alege sa faci tot ceea ce te face sa te simti liber si iti face placere.

Nomasvello Craiova 4 ani activitate
Nomasvello Craiova împlinește 4 ani de activitate

Dorim salonului Nomasvello Craiova – Calea Bucuresti multi ani inainte, plini de frumusete si de clienti fericiti si multumim intregii echipe pentru profesionalism si dedicare.

Frumusetea se ingrijeste la Nomasvello!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

4 thoughts on “Zi de sărbătoare la Nomasvello Craiova – Calea București | Centrul de înfrumusețare din Craiova a împlinit 4 ani de activitate

 1. Cristina says:

  Mulțumesc mult, Denisa!
  O profesionistă desăvârșită!
  De câtăva luni fac tratament facial la Nomasvello Calea București, Craiova și sunt extrem de mulțumită. 5 Stele. Recomand!

 2. Cristina says:

  Mulțumesc personalului Nomasvello Calea București, Craiova, ca de fiecare dată la superlativ! Bravo! M-am simțit excelent și azi. Rezultatele se vad pe tenul meu. Ne vedem și în martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!