Search
Generic filters
Exact matches only

   Vrei un abdomen cu patratele? Scapa intai de grasimea abdominala, prin fitness si prin tratamentul corporal LED+Esthetic din centrele Nomasvello (No+Vello).

In ceea ce priveste exercitiile fizice, antrenorul de fitness ne impartaseste cateva rutine care fac minuni, intr-un articol aparut si pe  www.raul-trainer.ro.

„Grasimea de pe abdomen este cea mai mare problema a multor femei si barbati, deopotriva. Ea nu tine cont de sex si se depune cu viteza mare. Daca ar fi fost usor sa o dam jos ar fi fost frumos pentru noi toti, iar salile de fitness ar fi pline de povesti de succes.

    Iata cateva adevaruri dure pentru noi toti:
1. aceste depozite de grasime se dau jos cel mai greu;
2. nu exista exerciti minune pentru acest lucru;
3. ca sa dam jos “centura” de grasime trebuie sa slabim de sus pana jos.

    Vestea buna: exista destule modalitati de a pierde “centura” de grasime, dar toate implica efort sustinut, constant si intens, plus o dieta echilibrata.

    Cum lucrez aceasta zona?
    Propun urmatorul program pe care il puteti face la sala sau acasa, in functie de timpul rezervat sau de posibilitatile materiale. Rutina este aceeasi, voi schimba doar exercitiile si numarul de repetari.

    Rutina 1
-alergare pe banda,in parc, sau pe loc: 5 minute la 75-80% HR
-circuit de 3 exercitii:-crunch 40 repetari (abdomen clasic, culcat pe spate, picioarele flexate, talpile pe sol, mainile la ceafa, coatele desfacute larg, ridic omoplatii de pe sol ) 
                              –crunch invers 40 de repetari (culcat pe sol, mainile sub fesieri, picioarele lipite, ridic picioarele intre 15-45 de grade)
                              –bricege 40 de repetari
-repet acest ciclu cardio/circuit de 6 ori,fara pauza

    Rutina 2
-alergare pe banda, bicicleta eliptica-10 minute
-circuit de exercitii pentru abdomen si oblici:
                              -crunch-30 de repetari
                              -crunch invers-30 de repetari
                              -crunch pentru oblici-30 de repetari (culcat pe spate,picioarele flexate,talpile pe sol,bratele intinse pe langa trunchi,omoplatii ridicati de pe sol,execut o miscare de balans lateral pana ating cu mana gambele)
                              -plank (sprijinit pe antebrate si degetele de la picioare, corpul drept)-1 minut
                              -plank lateral (culcat pe o parte,sprijin pe antebrat si pe picior,corpul drept)-1 minut
                              -hiperextensii (culcat cu fata in jos,mainile la ceafa,imping cu varfurile picioarelor in sol, execut  ridicarea  trunchiului) -30 de repetari
                              -bricege -30 de repetari
-repet circuitul de 4 ori, cu pauza de 2 minute intre circuite
-alergare pe banda, bicicleta eliptica-10 minute

    Rezulta un timp total de lucru de maximum 45 de minute de antrenament, cu pauze incluse. Daca reusiti sa faceti acest antrenament de 2 ori pe saptamana, sunt sigur ca o sa obtineti rezultate foarte bune.

Rezultatele obtinute in sala de sport se pot maximiza prin tratamente corporale cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Laboratoarele Nomasvello au dezvoltat procedurile de infrumusetare prin LED+Esthetic, care actioneaza pe baza diodelor emitatoare de lumina. Inca de la prima sedinta cu LED se observa o imbunatatire a texturii pielii, gratie masajului si a actiunii produselor profesionale aplicate. Nodulii de grasime sunt sparti si pielea capata un aspect uniform si tonifiat. O sedinta dureaza doar 20 minute, insa un tratament complet presupune 8-12 sedinte efectuate cate 2 pe saptamana.

Indrazneste sa visezi la un abdomen ferm si perfect lucrat, combinand exercitiile fizice cu tratamente corporale inovatoare!

 

 

 

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

One thought on “Cele mai bune exercitii pentru a scapa de grasimea de pe abdomen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!