Programul DETOX&FIT de la Nomasvello pentru un stil de viață mai sănătos

Data publicare: 01/13/2014
Ultima actualizare: 05/04/2021

În 2014 vrem să dedicăm mai mult timp pentru a ne construi o viață mai sănătoasă, pentru noi și familia noastră. Și cu cât vom fi mai mulți în această comunitate, cu atât șansele de reușită sunt mai mari. Nomasvello România susține frumusețea și te provoacă să declari lumii întregi că anul acesta te afli în campanie DETOX&FIT pentru un stil de viață mai sănătos. Ne-am pregătit temeinic, ca să nu avem nicio scuză că nu ne punem pe treabă.

  1. În campania noastră suntem susținuți de un antrenor recunoscut pentru realizările profesionale. Raul-Aurelian TOMA este antrenor personal WorldClass România, coordonator departament PT și profesor Move On România. Raul ne-a pregătit un program intens de antrenamente și tot ce trebuie să faceți este să urmărești pagina noastră de Facebook și site-ul oficial Nomasvello.ro, în secțiunea blog.
  2. Vom posta pe pagina de Facebook sfaturi legate de nutriție și despre cum putem scăpa de toxinele din organismul nostru.
  3. Organizăm și o întâlnire live pe Facebook cu Raul, prilej numai bun pentru a beneficia de sfaturi personalizate.

Și la final, vă promitem să vă trimitem toată energia noastră pozitivă. Echipa noastră s-a marit, avem idei noi, proiecte interesante și un munte de surprize pentru clientele Nomasvello. Se anunță un an nou grozav. Un 2014 magnific ÎMPREUNĂ! Echipa Nomasvello România

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA