Epilarea definitiva cu IPL – solutia sportivilor de performanta

Data publicare: 29/05/2014
Ultima actualizare: 10/07/2019

Raul Toma, Personal Trainer WorldClass Romania, a marturisit ca epilarea definitiva cu IPL reprezinta solutia sportivilor de performanta.

Prin testimonialul sau, antrenorul de fitness demonstreaza ca eliminarea definitiva a parului de prisos poate maximiza randamentul sportivilor.

„Ca fost sportiv de performanta si ca antrenor (ulterior), m-am lovit de multe probleme specifice acestui segment al societatii.Dincolo de aspectele clasice si cunoscute ale vietii unui sportiv, care tin de antrenamente si nutritie, pregatire psihica si sacrificii, exista o problema a carei solutie finala si permanenta a fost greu de gasit pana acum. Este vorba de pilozitatea umana, la barbati si femei.Culturistii, inotatorii, ciclistii, luptatorii…..Ce au in comun acestia in afara practicarii unui sport de performanta? Inutilitatea parului de pe corp. Antrenamentele dure, intense si lungi provoaca organismul, iar una din reactiile acestuia o reprezinta transpiratia. Transpiratie+pilozitate=miros neplacut si disconfort.

Culturistii se epileaza mereu, apeland la ceara si la durerile aferente acestei metode.De ce? Pentru ca un muschi frumos nu trebuie ascuns sub un strat de par generos.Procesul este dureros, iar parul creste mereu la loc.

Inotatorii se lupta cu secundele si cu frecarea apei de piele, iar prezenta parului incetineste alunecarea corpului in apa.

Ciclistii pedaleaza incontinuu.Sunt imbracati in haine mulate pe corp din materiale sintetice, in care transpira instantaneu…Senzatia este de disconfort, mancarimi, miros specific. Solutia? Epilarea cu ceara, dar parul creste din nou, iar procesul se reia.

Luptatorii si judoka au ca obiect al muncii lupta, tragerea, aruncarea, lovirea, etc. Toate acestea presupun contactul direct cu adversarul, moment in care parul se agata, zgarie corpul, iar solutia adoptata este aceeasi : epilarea cu ceara, lama, una din vechile metode bine cunoscute.

Eu vin cu o alta idee. Nu doare, este ireversibila, se aplica intr-o perioada rezonabila de timp. Este vorba despre epilarea definitiva cu IPL. Am incercat-o dintr-o intamplare si am devenit dependent de ea! Sunt un client fidel al centrelor Nomasvello , am ales sa merg la specialistii in acest domeniu. Deja am ajuns la a 5-a sedinta si mi-am tratat zone ca: axila, brate, abdomen si pectorali. Rezultatele? Peste 50% din parul meu a disparut, restul va disparea in tot atatea sedinte. Am facut circa o sedinta pe luna si nu am simtit nimic dureros.

Am recomandat aceasta tehnica si clientilor mei, prietenilor sportivi, celor care s-au confruntat la un moment dat cu aceasta problema si au fost si ei extrem de incantati. Voi ce mai asteptati?”

Testimonial aparut si pe www.raul-trainer.ro, partener Nomasvello (No+Vello)

 

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Imagine alb negru cu o fata tanara si atractiva intr-un costum de baie cu o mana la ceafa si cealalta in sold