Posterior tonifiat prin sport si cu tehnologia LED+Esthetic

Data publicare: 02/06/2014
Ultima actualizare: 07/10/2019

Un posterior tonifiat este unul dintre punctele forte ale oricarei femei. Lucreaza-ti corpul la sala si ingrijeste-l prin tratamentele cu LED de la No+Vello.

Afla cum gandeste un barbat din marturia lui Raul Toma, personal trainer World Class:

 

Unul din dezideratele principale din viata unei femei in ziua de azi il reprezinta posesia unui posterior tonifiat, si rotund. Exemplele date de Jennifer Lopez sau Kim Kardashian sunt elocvente.

Va intrebati daca puteti sa aveti si voi acest tip de posterior? Acest lucru nu depinde doar de mostenirea genetica. Vestea buna este ca puteti modela ceea ce aveti cu exercitii specifice. Dar nu trebuie uitat de factorul limitativ numit gene.

Cum trebuie sa lucram „cu materialul clientului”? In primul rand intens, constant si inteligent.

Fesierii au ca principala functie extensia bicepsului femural in timpul mersului. In cadrul exercitiilor de forta sunt folositi ca si muschi stabilizatori, pentru a mentine o pozitie corecta si sigura pentru zona lombara. Ei sunt implicati in fiecare miscare de mers, de asezat sau de ridicat pe scaun, de urcat trepte. Ca sa ii targetez in cadrul unui antrenament specific trebuie sa ii lucrez foarte puternic, pentru a-i stimula dincolo de limitele obisnuite. De aceea, cand vedeti pe cineva ca lucreaza in sala exercitii pentru fesieri cu greutati mici, sa stiti ca pierde timpul degeaba. Stimulul este mic, rezultatele sunt inexistente.

Exercitiile potrivite sunt clasice, usor de facut, acasa sau la sala. Voi descrie doar exercitiile de baza, evitand sa va incarc cu prea multe date.

Genuflexiuni – pozitia talpilor pe sol trebuie sa fie mai larga decat latimea umerilor, varfurile putin in exterior. Flexez coapsele sub unghiul de 90 de grade al unei genuflexiuni obisnuite. Pot lucra cu o greutate aditionala, sub forma unui sac de antrenament, a unui disc, a unui kettlebell tinute in fata, intre picioare, sau in brate(deasupra pieptului). Nu recomand tinerea unei bare cu greutati pe ceafa, mai ales in cazul fetelor.

Impins la presa de picioare – cu talpile asezate pe postament mai sus, si cu varfurile spre exterior. Aceasta pozitie va forta fesierii sa se implice mai mult in miscarea de impingere, preluand o parte din greutatea resimtita de cvadriceps. Spatarul aparatului trebuie fixat la un unghi de 90 de grade, pentru a stabiliza zona lombara.

Fandari cu greutati – talpile trebuiesc fixate pe sol la o latime mai mare decat a umerilor, miscarea fiind rectilinie si pastrand aceeasi distanta fata de umeri, pentru a asigura echilibrul.

Voi face pasul mai mare decat la o fandare normala, piciorul de sprijin din spate fiind cat se poate de intins, fesierul piciorului din fata intrand intr-o extensie completa. Pot face aceasta fandare pe un stepper, cu piciorul din fata pus pe el, pentru a extinde fesierul cat mai mult.

Extensii pentru fesieri de la sol – culcat pe spate, pe o saltea, picioarele flexate, talpile pe sol, mainile pe sol (pentru a mentine pozitia de echilibru), ridic bazinul si contractez fesierii in punctul maxim al miscarii de extensie. Incep miscarea de coborare a bazinului concomitent cu relaxarea fesierilor.

Aceste exercitii trebuie facute intens, cu greutati cat mai aproape de maximum posibil, cat mai multe repetari pe serie, intre 4-6 serii pe exercitiu.”

Eh, dupa atata munca meriti sa afli si o solutie mai simpla prin care iti recapeti fermitatea pielii- tratamentul inovator cu LED+Esthetic. Acesta te ajuta sa ai o piele mai ferma, pentru ca diodele emitatoare de lumina au multiple roluri. Lumina rosie asigura circulatia sangelui,  in timp ce ledurile verzi indica activarea enzimelor responsabile cu o buna digestie si drenajul limfatic. Aceste actiuni te ajuta sa elimini toxinele din organism si sa ai o piele neteda si ferma, prin favorizarea crearii a noi celule de elastina si colagen. Tratamentul corporal cu LED+Esthetic a fost patentat de catre laboratoarele Nomasvello (No+vello) si este efectuat in centrele Nomasvello de catre specialisti instruiti dupa un training international.

Indrazneste sa visezi la un posterior de vedeta! Combina exercitiul fizic cu tratamente corporale specifice si corpul tau va intoarce  priviri!

Marturia lui Raul Toma este postata si pe www.raul-trainer.ro, partener Nomasvello (No+Vello)

 

 

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Femeie atractiva cu buze si unghii rosii