Search
Generic filters
Exact matches only

Ramona Lazuran elimină petele solare prin tratamentul cosmetic de rejuvenare cu laser

Frumoasa Ramona Lazuran a descoperit tratamentul cosmetic de rejuvenare cu IPL, pentru un ten fara imperfectiuni! 

Ramona este hotarata sa isi trateze petele solare prin terapia inovatoare cu lumina intens pulsata, ca sa scape pentru totdeauna si fara durere de aceste probleme inestetice. Si pentru ca nu-si lasa pielea decat pe mana profesionistilor, vedeta a apelat la specialistii din centrele Nomasvello, liderii mondiali in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL, cu peste 600 saloane deschise la nivel international.

Cum actioneaza tratamentul de rejuvenare in centrele Nomasvello? Lumina intens pulsata (IPL) stimuleaza productia de colagen si elastina proprii pielii, pentru a accelera procesul de regenarare a celulelor. Astfel, petele solare si de batranete se estompeaza, ridurile sunt atenuate si urmele de la cosuri dispar, iar tenul capata un aspect intinerit, stralucind de sanatate. Rezultatele se vad de la prima sedinta, insa un tratament complet cuprinde 8-12 sedinte, efectuate la circa 21 zile. Terapia cu IPL este un eficient tratament pentru cosuri, actionand in profunzimea epidermei.

O sedinta de rejuvenare faciala are pretul de 170 lei, pret unisex, aplicabil in toate centrele Nomasvello din tara.

Tu cand vizitezi unul dintre saloanele No+Vello, sa te convingi de eficienta tratamentelor?  Testarea este gratuita!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!