Search
Generic filters
Exact matches only

Afla cum poti atenua ridurile, prin tratamentele cosmetice de la Nomasvello (No+Vello)

Pe site-ul Mujer.ro sunt oferite sfaturi pentru atenuarea ridurilor, prin tratamentele cosmetice potrivite: „Un astfel de tratament ar fi cel de curatare faciala ProSkin oferit de NomasVello in urma caruia pielea va fi curatata in profunzime, impuritatile si punctele negre vor fi eliminate, iar porii se vor micsora.

Astfel, pielea va fi pregatita sa absoarba produsele cosmetice profesionale ce vor actiona nu numai la suprafata, cat si in profunzimea ei. Pentru o eficienta ridicata, in cazul in care vorbim de o piele matura cu riduri si lipsita de luminozitate, putem recomanda combinarea curatarii faciale ProSkin cu tratamentul de Fotorejuvenare cu IPL.Lumina degajata de lampa IPL patrunde in piele si incalzeste celulele de colagen, stimulandu-le astfel sa se inmulteasca mai repede. Pielea se regenereaza mult mai rapid, iar  problemele majore precum petele, semnele, dispar. 

Pachetul special conceput de specialistii NomasVello are menirea de a atenua ridurile si liniile de expresie, de a defini conturul fetei si a uniformiza culoarea. Tenul va deveni mult mai luminos, pielea mult mai ferma, oferindu-i astfel un aspect intinerit si sanatos. Tratamentul nu necesita recuperare, dar este totusi recomandat sa nu se foloseasca machiajul imediat dupa sedinta, ci pielea sa fie lasata sa respire cateva ore.”

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!