Search
Generic filters

Denisa de la Bambi a ales tratamentul cosmetic ProSkin si LED

Data publicare: 01/02/2014
Ultima actualizare: 07/10/2019

Vedetele recomanda tratamentele faciale din centrele Nomasvello, care le pun frumusetea naturala in valoare.

Daca sora sa, Raluca, a inceput tratamentul de epilare definitiva cu IPL pentru a scapa de pilozitatea nedorita, Denisa a optat pentru terapiile faciale inovatoare efectuate de specialistii No+Vello. Acestea sunt eficiente de la prima sedinta si o ajuta sa scape de micile imperfectiuni ale pielii, precum: punctele negre, urmele de acnee sau excesul de sebum, aparut ca urmare a unei diete haotice si a poluarii.

Denisa nu rateaza nicio sedinta de rasfat facial, tratamentul ei preferat fiind curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica. In timpul fiecarei sedinte tenul ei este demachiat si apoi curatat cu blandete si fara nicio durere printr-o spatula cu ultrasunete. Acestea aduc murdaria din stratul profund al pielii la suprafata, eliminand-o. Ulterior, curentul galvanic stimuleaza crearea de noi celule de colagen si elastina, pentru un ten fresh, cu aspect intinerit.

Pentru maximizarea rezultatelor, Denisa combina terapia ProSkin cu tratamentul facial nutritiv LED+Esthetic.  Specialistul Nomasvello aplica produsul profesional Dermactif cu colagen, menit a umple ridurile fine si de expresie si de a reda supletea si fermitatea pielii. Actiunea nutritiva a produsului este accelerata de diodele emitatoare de lumina, care stimuleaza microcirculatia si care efectueaza drenajul limfatic, eliminand toxinele de la nivelul organismului.

In doar 40 minute se obtine un ten fara imperfectiuni, cu aspect rejuvenat.

Clientii Nomasvello beneficiaza de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile ProSkin si LED. Fidelitatea se rasplateste!

Distribuie acest articol!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!

Fata vesela prezinta oferta lunii
In luna Mai, in zilele de LUNI si MARTI primesti 20% DISCOUNT la toate serviciile! -> VEZI OFERTA