Search
Generic filters

Salonul Nomasvello din Veranda Mall a implinit 4 ani! Top 5 lucruri care diferentiaza centrul pe piata de beauty

Data publicare: 01/06/2022
Ultima actualizare: 06/06/2022

Salonul Nomasvello Veranda Mall a aniversat 4 ani de existenta, ocazie cu care ne-am revazut cu managerul centrului, Monica Nicolaie, pentru a afla mai multe detalii despre business-ul coordonat de ea.

Iata top 5 cele mai importante lucruri prin care se remarca acest salon pe piata de beauty:

Specialisti Nomasvello Veranda
Specialisti Nomasvello Veranda

1. Nomasvello Veranda Mall este deschis in sistem de franciza si face parte din reteaua internationala no+vello

 Monica a ales acest brand, pentru ca este numărul 1 mondial pe epilare definitivă, tratament a carui eficienta a fost testata pe propria piele. In plus, “este o franciză care oferă consultanță și suport, iar domeniul epilării definitive este în continuă creștere.”

https://www.youtube.com/watch?v=ZIiSLrQ5iiI&t=35s

Interviu cu Monica Nicolaie

2. Coordonatorul salonului, Monica, are o experienta de peste 6 ani in domeniu

Majoritatea anilor au fost dedicati brandului no+vello, pe care il cunoaste atat in calitate de clienta, cat si din pozitia de manager.

Tanara antreprenoare mentioneaza ca“dorinta mea a fost sa activez intr-un astfel de domeniu, de care sunt pasionata si iata ca am reusit, ce-i drept, dupa cativa ani, in care am muncit zi de zi. Astazi ma bucur sa administrez propriul salon de infrumusetare no+vello, dedicat ingrijirii pielii”.

Monica, managerul Nomasvello Veranda Mall
Monica, managerul Nomasvello Veranda Mall

3. Oferim servicii pentru femei, dar si pentru barbati

Nomasvello Veranda ofera si servicii de epilare definitiva pentru barbati, care se pot rasfata cu tratamente precum: epilare definitiva cu IPL, rejuvenare cu IPL, terapii faciale Proskin si tratamente intensive pentru ten, realizate de catre specialistii no+vello cu ajutorul produselor profesionale no+vello.

Imi place sa incurajez atat doamnele, cat si domnii, sa adauge un plus de ingrijire corporala si nu numai,” ne-a marturisit Monica.

4. Salonul a fost renovat complet si redeschis in 15 mai 2021, cu o echipa noua de specialisti si manageri.

Desi activeaza de 4 ani pe piata de beauty, Nomasvello Veranda Mall a fost renovat complet anul trecut, iar acum este, intr-adevar, asa cum mentioneaza Monica, “un loc modern, cald, unde clienții se simt răsfățați, motiv pentru care am reușit să îi fidelizăm și să ne recomande mai departe.”

Specialistii nostri din Veranda Mall, Cristina si Ramona, sunt persoane dedicate domeniului infrumusetarii, sunt serioase si implicate, fiind recrutate dupa o selectie riguroasa si un training patentat international, pe care l-au trecut cu brio.

Echipa Nomasvello Veranda Mall
Echipa Nomasvello Veranda Mall

5. Salonul este orientat catre client si pregateste surprize aniversare.

Echipa Nomasvello Veranda a sarbatorit cei 4 ani cu tort si sampanie, iar clientilor fideli le pregateste surprize aniversare, menite a le rasplati loialitate si a-i ajuta sa inceapa vara cu dreptul.

“In toti acesti ani de activitate am invatat ca cel mai important este sa oferi calitate, atat in servicii, cat si in atitudine. Pentru a-ti sustine afacerea trebuie sa fii curajos, sa te adaptezi usor la orice situatie, sa fii optimist si perseverent.  Asa cum scrie si pe bratul meu, „Fighting is the only hope for winning”, asa ca ne vom lupta in continuare sa ne crestem numarul de clienti multumiti si sa obtinem, astfel, o comunitate frumoasa si numeroasa.

Specialisti Epilare Definitiva in Veranda Mall
Specialisti Epilare Definitiva in Veranda Mall

Daca vrei sa te bucuri si tu de servicii premium de infrumusetare la preturi avantajoase, dar si de ofertele speciale pregatite de Nomasvello Veranda Mall, te poti programa AICI.

In plus, poti contacta echipa pentru detalii suplimentare despre servicii si produse, folosind datele de mai jos:

 

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE RECENTE

*Conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500 disponibile pe franquiciadirecta.com/top500/nomasvello/578/

Adresa Sediu Central: Calea Floreasca nr. 141-143, parter, sector 1, Bucuresti
© 2021 Nomasvello All Rights Reserved. Developed by ALY Media
Eroina Nomasvello

Alatura-te antreprenorilor romani de succes!

Deschide-ti o afacere la cheie! Franciza de beauty Nomasvello este nr. 1 in lume in Tratamente Cosmetice cu IPL, cu peste 600 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente si cu o echipa de peste 4000 specialisti!