De astazi suntem mai aproape de tine printr-un NOU CENTRU: Nomasvello CRAIOVA Calea Bucuresti!
Profita in oricare salon Nomasvello de oferta lunii APRILIE: Terapii Faciale Personalizate, cu 64% discount! Pentru doar 99 Lei primesti Diagnoza Faciala Woodlamp si 2 Tratamente Faciale, la alegere intre Proskin, LED Facial sau Rejuvenare cu IPL.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Park Lake Bucuresti

Park Lake, etajul 1, Strada Liviu Rebreanu, nr. 4, Sector 3

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Parklake va fi inaugurat in luna Septembrie.

Centrul de infrumusetare face parte din reteaua Numarul 1 in Lume in Terapii Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata). Brandul Nomasvello (No+Vello) numara peste 1000 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Parklake ofera clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin procedura de epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Terapia faciala ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre rapid si fara durere. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Parklake este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Parklake beneficiaza de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putin pentru curatarea faciala ProSkin, adica doar 68 ron, in loc de pretul standard de 135 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Centrul ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0737 300 379, respectiv pe e-mail: parklake@nomasvello.ro

 

Imagini Salon

Contact

Program de lucru

  • Luni – Duminica: 10:00 - 22:00