Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Park Lake Bucuresti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Parklake  face parte din reteaua Numarul 1 in Lume in Terapii Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata). Brandul Nomasvello (No+Vello) numara peste 1000 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Parklake ofera clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, Curatareafaciala in profunzime Proskin, precum si Tratamente Faciale si Corporale cu LED+Esthetic. Mai mult,  salonul Nomasvello Parklake ofera si serviciul premium de Albire Dentara BIO.

Prin procedura de epilare definitiva se elimina parul nedorit si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia patentata SUN&Safe, spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea inchisa la culoare.

Terapia faciala ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre rapid si fara durere.

Tratamentele corporale cu LED elimina celulita, remodeleaza si asigura tonusul si fermitatea pielii, in timp ce terapiile faciale cu LED sunt ideale pentru orice tip de ten.  Albirea Dentara BIO cu LED reda albul natural al dintilor rapid, fara durere si fara efecte secundare. In doar 60 minute se obtin dinti cu pana la 6 tonuri mai albi.

Aparatura din salonul Nomasvello Parklake este dezvoltata de No+Vello Spania si updatata in permanenta, fiind folosita doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente de la prima sedinta si la un pret avantajos, de doar 36 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Parklake beneficiaza de reduceri semnificative de pret, ca urmare a loialitatii lor fata de brandul No+Vello. Asadar, persoanele care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare) vor plati cu 50% mai putinpentru tratamentele cu tehnologiile Proskin sau LED.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona pentru acasa sau pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Centrul ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0737 300 379, respectiv pe e-mail: parklake@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/