FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Complexul Viva Residence 4 din Popesti-Leordeni

Complex Viva Residence 4, bloc 1, Strada Amurgului, nr 47, Popesti-Leordeni, Bucuresti/Ilfov

Salonul de infrumusetare Nomasvello Popesti-Leordeni pune la dispozitia clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Popesti-Leordeni clienti se pot bucura de tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente Faciale si Corporale cu LED+Esthetic, precum si de Albire Dentara BIO. Mai mult, specialistii recomanda clientilor si terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, efectuate doar cu produse profesionale Nomasvello.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, cum ar fi epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.  Tratamentele de infrumusetare cu LED nu sunt dureroase, stimuleaza circulatia sangelui si asigura drenajul, pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si este instruit in permanenta, pentru a oferi clientilor doar servicii de calitate

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Popesti-Leordeni beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei terapii  Proskin sau al unei sedinte de LED pentru clientii fideli este de doar 68 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 33% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Popesti-Leordeni ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0720 551 386 si pe e-mail:  popestileordeni@nomasvello.ro

Imagini Salon Nomasvello Popesti-Leordeni:

Join our Team!